DAJE OSTAVKU I POVLAČI SE IZ POLITIKE NA NEKO VRIJEME: ‘Dosta mi je više tih gluposti’

FOTO: mnovine.hr

Vladimira Palfi povlači se iz politike.

“Već sam najavljivala da ću dati ostavku na mjesto supredsjednice Živog zida, jer već neko vrijeme mislim da stranci ne trebaju 4 supredsjednika, međutim iz proceduralnih razloga Ministarstvo uprave nije u mogućnosti riješiti taj predmet, sve dok se na Upravnom sudu ne riješi postupak utvrđivanja tko ima legitimitet vođenja stranke. Naime, taj je postupak još uvijek u tijeku, a poznato je da jedan dio članstva optužuje drugi za lažiranje Skupštine i lažiranje potpisa”, rekla je u četvrtak za Index Vladimira Palfi, životna partnerica Ivana Vilibora Sinčića i supredsjednica Živog zida.

Kaže da će se na neko vrijeme sigurno povući iz politike.

“Sigurno da da, barem na neko vrijeme, s jedne strane dosta mi je više tih gluposti, s druge imam malu bebu koja je rođena dva mjeseca prerano i s kojom kontinuirano moram odlaziti na vježbe te čitav niz svojih drugih privatnih interesa. Do kad će ta pauza trajati u ovom trenutku ne razmišljam.”

Komentirala je za dnevno.hr i audio snimku koja je procurila u javnost, a u kojoj ona viče na Sinčića i vrijeđa ga.

“Ne želim se baviti prozivkama koje se stavjaju na moj račun, trenutno nisam u zemlji, a video kojega su mediji objavili nije autentičan već su to podmetanja Hrvoja Runtića koji stoji iza tih montaža. Što se tiče mojega studija ni ti podaci također nisu točni jer sam trenutno na magisteriju pa se pitam je li i to plagirano i lažirano. Sve što mi se događa su lažiranja i podmetanja koja trenutno nemam snage previše komentirati’, izjavila je saborska zastupnica Živog zida Vladimira Palfi, koja je podsjetila kako je slične priče hrvatska javnost imala prilike slušati i u vrijeme dok je njezin partner Ivan Sinčić bio kandidat za predsjednika Republike.

>>>PROCURILA AUDIO SNIMKA NA KOJOJ PALFI VRIJEĐA I VIČE NA SINČIĆA: ‘Koji k… misliš da si ti?!’


Komentari