OVOME SE NISU NADALI: Predsjednica se osvrnula na optužbe, ovom porukom oduševila javnost (FOTO)

Facebook

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović osvrnula se na pokretanje postupka Povjerenstva za sukob interesa.

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa na sjednici su u srijedu, odlučilo je pokrenuti postupak u predmetu dužnosnice predsjednice Republike Kolinde Grabar  Kitarović.

Podsjetimo, u slučaju predsjednice ne radi se o sukobu interesa već o pitanju povrede načela u postupanju predsjednice. Naime, raspravljalo se o naknadi izborne promidžbe i doniranju novca, a Grabar Kitarović je tako po mišljenju Povjerenstva, u pitanje dovela vlastitu vjerodstojnost jer je kao predsjednica, morala istupiti iz stranke jer nije primjereno da surađuje s političkom strankom u stvarima koje nisu pitanje države i ovlasti predsjednice.

Na cijeli slučaj pokretanja postupka, Grabar Kitarović osvrnula se putem svojeg Facebook profila.

”Budući da ničim nije dovela u pitanje načela obnašanja javne dužnosti, Predsjednica Republike opet će učiniti isto.”, zaključila je.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović drži kako je Povjerenstvo za sukob interesa današnjom odlukom o…

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Mittwoch, 20. Januar 2016

>>>POVJERENSTVO ZA SUKOB INTERESA: Predsjednica, Milanović, Karamarko i drugi na dnevnom redu


Komentari