ČUDNOVATNO MILANOVIĆEVO LICE: Zbog ove tri fotke, možemo svašta pomisliti! (FOTO)

Patrik Macek/PIXSELL

Hrvatski sabor nastavlja svoju drugu sjednicu.

I dok saborski zastupnici odrađuju glasovanje o do sada raspravljenim točkama dnevnog reda, predsjednik SDP-a i bivši predsjednik Vlade RH, Zoran Milanović, privukao je pažnju javnosti svojim izrazima lica koji sugeriraju kako se u njegovom životu, ne događa ništa  dobro.

12.02.2016., Zagreb - Glasovanjem o do sada raspravljenim tockama dnevnog reda Sabor RH nastavio drugu sjednicu. Zoran Milanovic, Arsen bauk, Gordana Sobol, Mirando Mrsic. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL

Vidno razočaran Milanović očima punim tuge promatrao je raspravu svojih saborskih kolega, a raspoloženje mu nije mogla popraviti ni osebujna Ingrid Antičević Marinović koja je svojom gestikulacijom i izrazom lica, svojevremeno također postala hit na društvenim mrežama.

 

12.02.2016., Zagreb - Glasovanjem o do sada raspravljenim tockama dnevnog reda Sabor RH nastavio drugu sjednicu. Mirando Mrsic, Gordana Sobol, Zoran Milanovic, Ingrid Anticevic Marinovic. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL

No, sudeći prema aktualnim političkim događanjima, ne čudi kako Milanović ima itekako razloga za brigu. Naime, nezadovoljstvo njegovim vodstvom SDP-a raste iz dana u dan, a unutarstranački izbori sve su bliže. Naime, poraz na izborima uletio je njegovom najljućem kritičaru Zlatku Komadini da se kandidira za šefa stranke uz poruku da SDP-u treba promjena.

”Kandidiram se za predsjednika SDP-a jer želim okupljati i donijeti promjene u SDP. Trebamo se okupiti i čuti jedni druge. Da bi mijenjali društvo moramo biti spremni mijenjati sebe. Dokument koji predstavljam je pokretanje razgovora s članovima i svima koji vjeruju u socijaldemokraciju. Novu platformu tražit ćemo u razgovoru među sobom,” naglasio je nedavno Komadina.

Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL

Kandidaturu je najavljivala i Zrinka Starešinić, pomoćnica bivšeg ministra Tihomira Jakovine, koju pak iz tog resora prati zao glas o netrepeljivosti spram djelatnicima, ali ujedno i glas o velikoj ambicioznosti zbog koje se u jednom trenu govorilo da upravo ona iz sjene upravlja ministarstvom.

Duško Polovina Lungo je pak treći je kandidat za predsjednika SDP-a pa ne čudi što Milanović izgleda kao da su mu sve lađe potonule…

>>> LOVRINOVIĆEVA PORUKA ZAPALILA JAVNOST: Iznio teške optužbe na račun HRT-a! (FOTO)

>>> MILANOVIĆ JOŠ NIJE ODUSTAO: Kada pročitate ovu poruku, sve će vam biti jasno! (FOTO)

>>> INGRID KAKVU NIKADA NISTE VIDJELI: Pogledajte ove fotke iz Sabora, možda se i vama zgadi život!


Komentari