Četiri Hrvata uvrštena NA GOOGLEOVIH 100 NAJBOLJIH

Facebook

Google ih je uvrstio na top ljestvicu, naziva New Europe 100, na kojoj se nalazi stotinu najvećih inovatora u srednjoj i istočnoj Europi. Svi oni okarakterizirani su društvo novih izazivača.

Prema Googleovu mišljenju Jan Jilek, Matija Kopić, Valent Turković i Miroslav Vrankić zaslužni su za inovacijske promjene u srednjoj i istočnoj Europi.

Google ih je uvrstio na top ljestvicu, naziva New Europe 100, na kojoj se nalazi stotinu najvećih inovatora u srednjoj i istočnoj Europi. Svi oni okarakterizirani su društvo novih izazivača.

Na abecedno rangiranom popisu našao se Jan Jilek koji je, kako smatra Googole, uvelike doprinio Europi svojom internetskom stranicom dotmetrics.net te osnivanjem inicijative 1000startups.eu. Uz njega našao se i Miroslav Vrankić, direktor E-glasa i osnivač Serwantessa, platforme za glasovne naredbe koja omogućava veću samostalnost nepokretnim osobama, pa Valent Turković koji je svojim pokretnim wi-fi točkama obilježio imigrantsku krizu u Hrvatskoj te na koncu Matija Kopić, osnivač Farmerona, aplikacije koja je spojila stočarstvo s internetom.


Komentari

loading...
-->