CAMMEO ŠIRI DJELATNOST I SPUŠTA CIJENE: Ulaze na novo tržište i bit će jeftiniji od Ubera

businessofapps.com

Taksi tvrtka Cammeo je, čini se, osvajanje hrvatskih cesta, shvatila vrlo ozbiljno.

Cammeo se nakon Zagreba i još nekoliko hrvatskih gradova želi udomaćiti i u Splitu, prenosi Net.hr.

Naime, već neko vrijeme ovaj taksi prijevoznik pokušava ući i na tržište najvećeg dalmatinskog grada, a način na koji to namjeravaju učiniti je tako što će taksistima koji već imaju valjane licencije za rad ponuditi i mogućnost da rade preko njihove franšize, što će im osigurati i potpuno nove automobile.

Splitski taksisti su vrlo zainteresirani

Iz Cammea tvrde kako je interes splitskih vozača za njihovom uslugom znatno porastao, posebno nakon dolaska Ubera na tržište.

“U ovome trenutku, riječ je o dvoznamenkastom broju taksista koji su iskazali interes za priključenjem u franšiznu mrežu. S radom u Splitu počeli bismo vrlo brzo, čim uspijemo okupiti minimalno 20 taksista koji zadovoljavaju uvjete i koji su franšizu Cammeo prepoznali kao provjereni alat za pravodobnu reakciju i sigurnu borbu s Uberom”, izjavio je Ivan Pakšec iz Cammea, dodavši kako će svi oni ostati slobodni obrtnici.

“Legalnim vozačima taksija omogućujemo kompletnu marketinšku, logističku i tehničku podršku. Svi franšizni nositelji dobivaju novo, moderno opremljeno vozilo, mogućnost korištenja našeg softverskog sustava koji smo sami razvili i implementirali u više od 50 inozemnih tvrtki, a u svakom trenutku im je na raspolaganju i pozivni centar te kompletni know-how koji smo stekli tijekom desetogodišnjeg obavljanja ove djelatnosti”, objašnjava Pakšec.

Biti će jeftini i od Ubera?

Naglašava kako cijene još nisu definirane, ali potvrdio je da će i u Splitu, Cammeo biti najpovoljniji na svim relacijama, što znači da će cijene biti i niže od Uberovih i to ne samo za vrijeme sezone.

“Nositelj franšize plaća fiksni mjesečni paušal što mu omogućuje rad s novim vozilom, a sva zarada pripada isključivo njemu. Franšiza im omogućuje visoku prepoznatlljivost prema korisnicima, osigurava uštede na gorivu, sve popratne troškove, poput održavanja vozila, zimske i ljetne gume, te jamči sigurnost putnika. Svi taksisti koji ulaze u franšizni model poslovanja obvezni su proći našu Taxi akademiju, čime dobivaju znanje korištenja sustava i upoznaju se s kulturom i specifičnostima poslovanja unutar mreže”, javljaju iz Cammea.


Komentari