BRUTALNO KLANJE U SLAVONIJI! Iz Levijatana poručili: ‘Odgovarat ćete’

Screenshot

Srpski pokret Levijatan koji je svojim akcijama usmjerenim na spašavanje životinja od zlostavljanja postao poznat širom balkanske regije objavio je jučer uznemirujući snimak ubijanja mačića u Hrvatskoj. Radi se o slučaju koji se zbio prošlo ljeto, ali su tek sada došli u posjed videozapisa.

Na snimci se jasno vide dvije muške osobe koje se dobro zabavljaju koljući mačiće sjekirom.

 “!!!!UPOZORENJE UZNEMIRUJUĆI SNIMAK!!!! Da se ne zaboravi. Zasigurno jedan od najgroznijih snimaka do sada. A.K iz Lovčića. Vinovnika je više i jasno se vidi ko je u pitanju. Ne želimo razloge zlodela niti šta stoji kao motiv. Želimo samo brzu i efikasnu pravdu sa što većom osudom! Takodje je bitno da svi iz njihove okoline vide ko im je prvi komšija, prijatelj, brat ili momak. Odgovaraćete!” poručili su iz Levijatana na društvenim mrežama.

Snimka je navodno nastala u Lovčićima, mjestu između Nove Gradiške i Slavonskog Broda, a oko slučaja se oglasila i brodsko-posavska policija, piše Index.

“U vezi snimke koja se širi društvenim mrežama na kojoj se vide muške osobe i okrutno mučenje i ubijanje male mačke, obavještavamo vas da se radi o događaju od 16. srpnja 2018. godine.

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod dovršili su kriminalističko istraživanje prošle godine, te su protiv dvije osobe u dobi od 21 i 23 godine podnijeli kaznene prijave zbog počinjenja kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja (čl. 205 Kaznenog zakona) Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, temeljem čega su protiv 21-godišnjaka i 23-godišnjaka podignute optužnice”, stoji u priopćenju policije.


Komentari