BRKIĆ ŽESTOKO ODGOVORIO MILANOVIĆU: ‘Za Milanovića ja sam Milijan, samo me suborci mogu zvati Vaso’

Facebook

“Inače “Vaso” je moj kodni ratni nadimak, ali to “briselski zoka” koji rata nije vidio ne može ni znati. Za gospodina Zorana Milanovića, ja sam Milijan Brkić. Moji ratni suborci me mogu zvati Vaso”, napisao je Milijan Brkić.

Prepucavanja se i dalje nastavljaju. Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić, odgovorio je Zoranu Milanoviću koji je izjavio uoči summita u Bruxellesu kako su on i Tomislav Karamarko na razini “tamnog vilajeta” te kako se Hrvatska napokon digla s te razine.

Brkić je žestoko odgovorio na Milanovićeve komentare preko svog Facebook profila, objavom pod nazivom: “Milanović, branitelj briselskih hodnika”.

Prenosimo objavu u cijelosti.

“MILANOVIĆ; BRANITELJ “BRISELSKIH HODNIKA”


“Milanović ponovno nije odgovorio predsjedniku HDZ-a g.Tomislavu Karamarku na javni upit, tko to štiti kriminal SDP-ove Vlade, DUDI-a, njegova brata Krešimira i tko upravlja obavještajnim podzemljem.

Zoran Milanović nekadašnjem Ravnatelju Hrvatskih sigurnosnih službi i Načelniku PU Zagrebačke iz ratnih vremena slavnih “ALFI”, koji su zajedno sa drugim ratnim postrojbama obranili Hrvatsku, odgovara da smo Karamarko i ja “tamni vilajet”. Što očekivati od propalog diplomata i tehničkog preds. Vlade RH kojem branitelji smrde, a svi koji su odlazili braniti Domovinu za njega su polupismena sirotinja, dok je urbani dečko s Knežije, Zoran Milanović dezertirao u “briselske hodnike”. Najteža odluka iz njegove “odiseje” u Briselu, bila je, za koji će se polovni automobil odlučiti.

To je “braniteljska” biografija čovjeka koji je cijelu Hrvatsku svojom nesposobnom politikom doista pretvorio u “tamni vilajet”. Inače “Vaso” je moj kodni ratni nadimak, ali to “BRISELSKI ZOKA” koji rata nije vidio ne može ni znati. Za gospodina Zorana Milanovića, ja sam Milijan Brkić. Moji ratni suborci me mogu zvati Vaso”, napisao je Brkić na svom Facebook profilu.

Komentari

loading...
-->