BRKIĆ PONOVNO IZNENADIO: Nešto ga je raznježilo toliko da je skoro zaplakao (VIDEO)

Zeljko Lukunic/PIXSELL

Brkić je jedan od rijetkih političara koji nas zna ugodno iznenaditi svojim mislima.

Saborski zastupnik i glavni tajnik HDZ-a, Milijan Brkić već nam je u nekoliko navrata otkrivao kako je ipak samo čovjek od krvi i mesa. U javnosti se inače izdaje za najjačeg stranačkog operativca, gotovo uvijek strogog držanja i na glasu je kao veliki profesionalac. Rijetko ga imamo prilike vidjeti, a jednako rijetko ga imamo prilike i čuti, pa uglavnom ostavlja dojam čovjeka koji djeluje iz sjene i nema preveliku potrebu javno se eksponirati. No, tu i tamo nas Brkić sve zna šokirati svojim objavama na društvenim mrežama. Iako tamo zna, s vremena na vrijeme, biti itekako rječit, Brkić se zna u potpunosti odlutati iz svijeta politike i iznenaditi korisnike društvenih mreža pomalo neuobičajenim sadržajem.

Naime, Brkić je naglasio kako iznimno cijeni životinje, a posebice pse, kada je prije nekoliko tjedana jednu cijelu objavu posvetio divljim vukovima, a upravo nadahnut njima napisao je i jedno emotivno pismo. Glavni tajnik HDZ-a sada je ponovno na svojoj službenoj Facebook stranici dobio izlijev emocija potaknut još jednim videom o odnosu između psa i čovjeka.

Poruka Milijana Brkića

“Nevjerojatna ljubav i vjernost psa

Ovaj video govori o nevjerojatnoj ljubavi, vjernosti i odanosti psa koji toliko voli svog vlasnika da nas ta ljubav psa i čovjeka toliko dirne u srce, raznježi, rastuži i rasplače. Zapitajmo se kolika je samo bila intezivna ljubav vlasnika prema psu, kada pas i nakon tri godine pokazuje tako duboke osjećaje prema svom vlasniku! Imamo li što, mi ljudi, naučiti iz ovakvog odnosa čovjeka i psa“, napisao je Brkić.

Pogledajte i video iz spomenute objave:

>>> NAJŽEŠĆI NAPAD MILIJANA BRKIĆA DO SADA: Svom silom obrušio se na Radmana i iznio ozbiljne optužbe

>>> MILIJAN BRKIĆ PONOVO RASPAMETIO JAVNOST: Upoznajte drugu stranu tajnika HDZ-a (VIDEO)


Komentari