Bloger Krule jednom fotografijom ‘spustio’ Općinskom državnom odvjetništvu: ‘Pi*ka vam materina’

FOTO: Facebook / Bloger Krule - Obrana i zaštita od gluposti

“Otežani uvjeti rada uslijed velikih vrućina neće primati stranke”?

U obavijesti Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu navedeno je kako su odlučili da zbog velikih vrućina neće primati stranke u uredima, iako su nakon toga u svom dogovoru ustvrdili da došlo do pogrešnog tumačenja obavijesti.

Da ponovimo kako je to stajalo u obavijesti:

“Dana 1. kolovoza 2017. Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu zbog otežanih uvjeta rada uslijed velikih vrućina neće primati stranke po redovnom rasporedu od 12 do 14 sati, niti odvjetnike u vremenu od 14 do 15 sati. U slučaju potrebe izvolite se obratiti pismeno na adresu Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu, telefonom na broj 6327-770, na e-mail [email protected] ili faxom na broj 6159-033″, stoji u obavijesti koju potpisuje Sanja Gospodnetić.

>>> Državno odvjetništvo ne radi jer im je prevruće

>>> Pitali smo DORH je li im prevruće za rad, kažu da smo sve krivo shvatili

No ipak, što bi tek, prema ovakvoj isprici, trebali reći radnici Zrinjevca ili oni jadnici na Maksimirskoj cesti u Zagrebu, koji usred podneva uređuju grad ili popravljaju tračnice kako bismo mi što prije nesmetano kretali gradom?

Tko bi sve onda trebao prestati s radom opravdan toplinskim valom? Svi koji nemate klime u svojim uredima, ili ne daj Bože vi koji radite na otvorenom, ili onima kojima je vruće ići do posla?

” ‘ko je kome u službi?”

Aktualnu situaciju prokomentirao je i popularni bloger Krule koji se bez dlake na jeziku obrušio na odvjetnike i na svojoj Facebook stranici podijelio fotografiju na kojoj su njegove kolege bauštelci koji rade na 35 stupnjeva.

Zapitao se “tko je kome u službi” i mogu li ljudi zamisliti ovakvu obavijest od njemačkog državnog odvjetništva. Ustvrdio je da “toga ima samo kod nas i da nitko za tio neće odgovarati”, pitajući se “gdje je granica između ludila i normale.

Ono kad ti puca ku*ac za sve

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu, izdalo je obavijest kojom javljaju da zbog vrućina ne rade te ne primaju stranke od 12-14 sati. (čitaj – vruće im u kancelarijama)

Danas sam to čuo i udario ovu fotografiju, na kojoj su moje kolege bauštelci koji rade na 35 stupnjeva (to je 35 u hladu, na suncu preko 40).

Put do plaće je *eben… jer mi koji radimo u privatnom sektoru prvo svojim radom moramo namiriti gore navedene kojima je vruće u kancelarijama, ne bi li oni dobili svoje plaće… a tek onda mi… mi koji smo zadnji isprdak… zadnje govno za kojim nitko ni vodu ne vuče.

Vi iz te općinske, vruće državno odvjetničke kancelarije… *ebo vam ja Krule mater… i da… možete me tužiti i ganjati… i kad me ulovite, što i nije problem jer sam ću se odazvati na vaš poziv… samo iz razloga da vam u živo još jednom jebem mater… i to na sudu, da uđe u zapisnik velikim slovima.

Pu pi*ka vam materina da vam pi*ka materina!” napisao je u svojoj objavi.


Komentari