Bernardićev vapaj: ‘Protiv mene se vodi hajka koja nije slučajna’

FOTO: Facebook / Davor Bernardić

Bernardić je kazao da je rejting SDP-a stabilan od kada je postao predsjednik stranke.

U Saboru se novinarima obratio predsjednik SDP-a Davor Bernardić.

”Nanesena je šteta stranci. O svemu čemu razgovarati sljedeći tjedan na tijelima stranke. Zadatak mi je osigurati stabilnost i prosperitet u stranci”, rekao Bernardić te dodao kako je rejting SDP-a stabilan od kada je postao predsjednik stranke.

”Nije rastao, ali nije ni padao”, rekao je i dodao kako će o mogućem prijedlogu za opoziv predsjednika stranke koji još nije službeno podnesen.

”Legalno sam izabran predsjednik SDP-a s podrškom velikog broja članova. Neću komentirati unutarstranačke stvari. Ne želim da se cijela priča pretvori u nepriznavanje rezultata unutarstranačkih izbora prije 9 mjeseci”, rekao je Bernardić i naglasio da se protiv njega vodi hajka.

”Od trenutka kada smo zahtjevali istinu o Agrokoru i pokrenuli opoziv ministra Marića, kreće hajka na mene koja nije slučajna, a to smo vidjeli na slučaju Saucha ”, izjavio je Bernardić i dodao kako službeni zahtjev za opoziv predsjednika stranke još nije dobio, a na pitanje hoće li sam odstupiti nije želio dati odgovor.

Prokomentirao je i objavu slovenskog premijera Mire Cerara kako ipak ne dolazi u Zagreb, i to, kako je rekao, zbog govora premijera Andreja Plenkovića u UN-u.

”Ne mogu komentirati govor, ali mogu laž. Premijer Plenković nas je sve prevario jer je rekao da će riješiti stvari sa Slovenijom. Lagao je oko rješavanja stvari sa Slovenijom, nastavka obrazovne reforme, poskupljenja struje, a najveća laž je Agrokor ”, rekao je Bernardić koji se protivi izdaji nacionalnih interesa.

”Nažalost, ova vlada sve što krene, sama sebe demantira”, poručuje Bernardić, prenosi Večernji.

>>> Slovenski premijer otkazao zagrebački susret s Plenkovićem


Komentari