AMERIKANCI IPAK NE PODRŽAVAJU PRGOMETA! Evo što su rekli o sastanku na Cvjetnom trgu

nacional.hr

”Veleposlanstvo SAD-a ne podržava političke kandidate ili stranke u Hrvatskoj.”

Točno na dan kada su Dragu Prgometa izbacili iz Mosta nezavisnih listi, u centru Zagreba sastao se s Krunom Badelom, stručnjakom za politička pitanja iz Veleposlanstva SAD-a.

U krugovima bliskima Prgometu, taj se susret okarakterizirao kao jedan oblik podrške Prgometu u nastojanjima da MOST zauzme jednu od pozicija, odnosno da se svrstaju uz jednu od dvije najveće političke stranke. Međutim, iz Veleposlanstva SAD-a demantirali su takve tvrdnje.

”Službenici američkog veleposlanstva se periodično nalaze s političkim predstavnicima i predstavnicima civilnih društava u Hrvatskoj, a razgovaraju o cijelom spektru tema, što osnažava vezu SAD-a i Hrvatske”, kazali su za portal Politika Plus. 

Na pitanje zašto se Kruno Badel baš jučer sastao s Prgometom i da li je to svojevrsna podrška Veleposlanstva Dragi Prgometu, odgovaraju: ”Veleposlanstvo SAD-a ne podržava političke kandidate ili stranke u Hrvatskoj. Sastanak s g. Prgometom bio je u skladu s našim redovnim aktivnostima u kojima razgovaramo i upoznajemo se sa svim relevantnim političarima i političkim opcijama u Hrvatskoj”.


>>> EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO! Drago Prgomet iz MOST-a povlači još 10 zastupnika!

>>> DOZNAJEMO KOJI JE PLAN DRAGE PRGOMETA ZA FORMIRANJE VLADE: Podrška SDP-u, potom Karamarkovo rušenje

Komentari

loading...
-->