Holding najavljuje: Produljuje se rok za prijavu zahtjeva za postavljanje boksova za otpad

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Boksevi za spremnike za odlaganje komunalnog otpada na javnoj površini, izazvali su ogroman interes javnosti, navode iz Zagrebačkog Holdinga.

Stoga su obznanili kako produljuju rok za podnošenje zahtjeva za njihovo postavljanje u slučajevima gdje je nemoguće postaviti spremnike za otpad unutar nekretnine.

Novi rok sada traje do 28. svibnja, a prije odluke o postavljanju bokseva, potrebno je dobiti pisano mišljenje stručnjaka.

“Pribavljanje navedenog mišljenja nužno je radi daljnjeg postupka dobivanja konačnog rješenja od strane Grada Zagreba za postavljanje tipiziranih bokseva za komunalni otpad koji se nalaze na javnoj površini, budući će se na javnim površinama moći nalaziti samo spremnici za komunalni otpad za koje je dobiveno odobrenje za zauzimanjem javne površine”, navode iz ZG Holdinga.

S novim rokom, Holding poziva korisnike (ali samo one koji nisu u mogućnosti postaviti spremnike za odlaganje otpada unutar svog obračunskog mjesta, tj. svoje nekretnine), da zahtjev za pisanim mišljenim predstavnici suvlasnika ili druge osobe koje su ovlastili stanari, pošalju zahtjev na e-mail: [email protected] ili poštom na adresu: Zagrebački holding d.o.o. Podružnica Čistoća, Radnička cesta 82, 10 000 Zagreb.


Komentari