HNS Grada Zagreba održao svoju skupštinu: Pojava jednog od gostiju posebno je znakovita!

FOTO: Facebook

Gradska organizacija HNS-a Grada Zagreba danas u hotelu Panorama održava svoju Skupštinu, na kojoj osim članova sudjeluju i gosti i prijatelji iz susjednih županijskih organizacija.

O skupštini je na svojem Facebook profilu izvjestio predsjednik HNS-a Grada Zagreba te zastupnik u Gradskoj skupštini Tomislav Stojak, objavivši nekoliko fotografija.

Među gostima iz drugih županija je i šef HNS-a Varaždinske županije, Alen Leverić, jedan od potencijalnih kandidata koji se spominju da bi mogli zamijeniti aktualnog šefa stranke Ivana Vrdoljaka, koji je najavio svoje povlačenje iz politike.

Iako unutarstranački izbori službeno nisu raspisani, iz pojedinih se izjava da iščitati kako će upravo on istaknuti svoju kandidaturu za šefa HNS-a. Leverićev dolazak na današnju Skupštinu vrlo je znakovit te bi mogao značiti kako će HNS Grada Zagreba podržati njegovu kandidaturu za šefa stranke.

Inače, u kontekstu novog predsjednika HNS-a, posljednjih su se mjeseci spominjala četiri imena: Alen Leverić, Predrag Štromar, Davor Nađi te Milorad Batinić.


Komentari