HDZ-ovcu ostavili paket s kokoškama odrubljenih glava: ‘Ne znam je li ovo politička poruka…’

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Kandidat za šefa HDZ-a Samobor, Josip Mahović Pini, dobio je bizaran paket. Kako tvrdi 24sata, netko mu je ostavio kokoške s odrubljenim glavama u kutiji.

“Na otvorenom skladištu u Rakovici koj koristim, prvo sam u dvorištu prije jedno mjesec i pol našao dvije kokoške bez glave. Mislio sam da su tvorovi donijeli i nisam obraćao pozornost. A onda sam prošli tjedan našao tri kokoške s odrubljenim glavama u kutiji kako bi bilo jasno da ih je ostavio čovjek. Sve sam odmah prijavio policiji koja sada istražuje slučaj”, rekao je za 24sata Mahović Pini.

Bivši zapovjednik 151. samoborske brigade te je dugogodišnji član HDZ-a i sada se kandidirao za predsjednka HDZ-a Samobor.

“Nisam s nikim u svađi, nemam nikakvih problema niti sam sudjelovao u bilo kakvim sumnjivim poslovima. Ne znam je li ovo politička poruka, ali po svemu zaključujem da jeste. Jer u svojoj kandidaturi sam najavio da ćemo očistiti HDZ od problematičnih i nepodobnih ljudi”, rekao je.

Kazao je i da je policija poslikala kokoši, a on ih nije maknuo.

“Ostavio sam na toj kutiji i svoj broj telefona da mi se mogu javiti i ako imaju što reći, da mi kažu u lice. No, sad sam bio u Rakovici, nema kutije. Da su životinje odnijele kokoši, onda bi ona ostala. Očito se netko vratio po njih i odnio”, rekao je.


Komentari