GRMOJA PRIMIO PRIJETNJE SMRĆU: ’Rekli su da ću patiti kao Mišo Kovač i gledati svoje dijete u mrtvačkom sanduku’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Mostov zastupnik Nikola Grmoja, održao je konferenciju za medije na kojoj je otkrio kako je nakon najave antipedofilskog zakona kojim bi se uvele strože kazne za pedofile, ali i zaštitilo djecu od seksualnih sadržaja i LGBTIQ propagande, primio prijetnje smrću.

Govori da su iste došle putem društvenih mreža te da su upućene njegovu djetetu. “Slika djeteta u mrtvačkom sanduku, i to da ću patiti kao Mišo Kovač (pjevač čiji je sin izgubio život sa 16 godina) i gledati svoje dijete u mrtvačkom sanduku. To me malo uznemirilo, nisam čovjek koji se boji, sama ta slika je potresna”, rekao je pa zaključio kako će iste vjerojatno prijaviti policiji.

Zaključio je i kako se nad njim sada provodi medijska haranga bez da ga se saslušalo, a onda se obratio Zagreb Pride-u. “Hvala udruzi Zagreb Pride što me optužila iako nije pogledala mojih 20 statusa u zadnjih 10 dana na Facebooku, gdje pozivam one koji me podupiru da ne uzvraćaju uvredama na uvrede, da svakog čovjeka treba poštivati, hvala im za slike koje sam noćas dobio”, rekao je.

Propaganda

Tvrdi i kako o pravima seksualnih manjina uopće nije govorio niti je, tvrdi, u istoj rečenici spomenuo osobe homoseksualnih sklonosti i pedofile. “Propaganda je jedno, a pravo nešto sasvim drugo”, rekao je pa zaključio da svatko u slobodnoj zemlji može hodati za svoja prava i da on s tim nema nikakvih problema.

Komentari