Gradonačelnik će sutra na ovoj novoj lokaciji osobno dijeliti građevinski materijal, kao da je njegovih 15 milijuna kuna

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Iz Grada su izvijestili kako će se građevinski materijal za hitne sanacije moći preuzeti sutra, od 10 sati na svih pet lokacija.

Podjela će se tako za Gradsku četvrt Sesvete odvijati na lokaciji DVD Kučilovina, za Gradsku četvrt Donji grad tu su VII. I XVI. Gimnazija u Križanićevoj. 

Gradska četvrt Gornji grad svoj će građevinski materijal moći preuzeti na Medveščaku , a Gradska četvrt Črnomerec, na parkiralištu kod krematorija Mirogoj. 

Osnovna škola Vidovec i Osnovna škola Markuševec svaki dan od 10:00 do 18:00 sati čekat će građane Gradske četvrti Podsljeme.

Uz njih, dodana je još jedna lokacija pa će tako građevinski materijal za Gradsku četvrt Gornja Dubrava i Gradsku četvrt Maksimir biti dostupan kod Osnovne škole Granešina, uz sportsku dvoranu. Lokacija se sutra izvanredno otvara u 9 sati, a svoj je dolazak potvrdio i gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima.

Građevinski materijal nabavljen je sredstvima s računa posebne namjene kojeg je grad otvorio nakon potresa, a na koje je s današnjim danom uplaćeno 15.451.665,79 kuna, 191.882,30 Eura i 5.000 CZK.


Komentari