Gradom se širi vijest o novoj brending konferenciji!

Ako kojim slučajem niste u toku, ako vas prijatelji nisu već stisnuli da se prijavite na konferenciju, onda vam odmah preporučujemo da prekinete s čitanjem ovog teksta.

Kliknete na ovaj link i prijavite se već sada, dok još ima mjesta.

Sada kada ste osigurali svoje mjesto na konferenciji Brand&Buzz, možete i saznati o čemu se zapravo radi. Naime, full service agencija za integrirana rješenja svih oblika marketinga, agencija Logobox, primijetila je da sve više klijenata, malih poduzetnika, s kojima prvi put surađuje, ne zna kako se probiti do medija i privući pažnju na svoj biznis.

Logobox, naravno, svojim klijentima pomaže u tom pothvatu, ali su odlučili znanje podijeliti i s drugima, svjesni činjenice da male tvrtke ne mogu preživjeti na tržištu bez dobrog buzza. Zato su u suradnji s najčitanijim zagrebačkim portalom Zagreb.info odlučili organizirati konferenciju Brand&Buzz, koja će se održati 19. studenoga, u hotelu Hilton Garden Inn Zagreb.

Pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, stručnjaci iz svijeta komunikacija, urednici medija, uspješni poslovni ljudi i eksperti za marketing malim će poduzetnicima, startupovima, novim obrtnicima i poslovnim ljudima koji se žele probiti na vrh svoje branše objasniti kako to mogu učiniti jednostavno i brzo.

Na konferenciji sudionici neće samo sjediti i slušati predavanja (iako će im se i to isplatiti, govornici su zaista sjajni), nego će imati priliku i direktno razgovarati s vrhunskim predstavnicima struke, PR-a i marketinga, ali i domaćim poduzetnicima koji su već izgradili svoj brend i postavili uspješan biznis. S tim će ljudima moći popiti kavu i ručati za vrijeme cjelodnevnog druženja u Hilton Garden Innu u Zagrebu. Na kraju druženja na Brand&Buzz konferenciji, sve sudionike čeka jedno veliko glazbeno iznenađenje.

Gotovo je svaki početak težak. Ponekad se čini i nemoguć, pa se nerijetko dogodi da mali poduzetnici odustanu od posla i prije nego što krenu. Klijenti koji su se Logoboxu obratili za pomoć pri pokretanju svog biznisa gotovo su uvijek isticali dva najveća problema u samom startu: nemaju dobar brending i nemaju novca za kvalitetno reklamiranje. Zato će Brand&Buzz konferencija ublažiti te teške početke.

Agencija Logobox i Zagreb.info jednom sudioniku konferencije darovat će novi vizualni identitet za njegov brend te oglašavanje na portalu Zagreb.info, u ukupnoj vrijednosti od 100.000 kuna. Tako će jedan poduzetnik za svoj brend osvojiti novi logotip, knjigu grafičkih standarda, dizajn posjetnice i pripadajućih grafičkih materijala, ali i web-stranicu ili web shop po izboru. Pored toga, dobit će mogućnost besplatnog oglašavanja na portalu Zagreb.info u vrijednosti od 50.000 kuna.

Brend poduzeća puno je više od pamtljivog imena ili atraktivnog vizualnog identiteta, brend čini uspješno predstavljanje svoje priče i vrijednosti kupcima, ali i svima onima koji su za rast, odnosno uspjeh brenda važni. A što to sve čini uspješnu priču i kako je prezentirati javnosti, pitanja su na koja će vrijedne odgovore nastojati dati upravo predavači i sudionici B&B konferencije. Vjerujemo da je kombinacija korisnih predavanja, stručnih predavača te sjajnih poslovnih mogućnosti dobar razlog da rezervirate termin za nadolazeću konferenciju Brand & Buzz u organizaciji Logoboxa i portala Zagreb.info u novootvorenom hotelu Hilton Garden Inn.


Komentari