Građani puni pritužbi na trgovački lanac: ‘Proklinjem i sebe i trenutak kad sam ušla’

commons.wikimedia

Raste nezadovoljstvo građana Konzumom. Na Facebook stranicu trgovačkog lanca, šalju svoje primjedbe kako bi upozorili i građane i tvrtku. Žale se na lošu organizaciju, pokvareno meso, nehigijenske uvjete i slično.

Iz Konzuma ažurno odgovaraju na primjedbe preko društvene mreže.

“Dakle, vaša prodavaonica u Travnom, plato Mamutice je sve ogledniji primjer raspada sistema i nestanka radne snage koji vas očito teško pogađa. Za početak, kad god je gužva u dućanu vama NIKAD ne rade dvije blagajne, uvijek samo jedna, a za njom siroti studenti koji se jedva snalaze…malo malo pa ostanu bez sitnog novca pa se sve stopira dok odnekud ne nabave novac za rad (koji bi im trebao biti osiguran!!!) na policama krš i lom, reklo bi se kao u doba nestašica u Jugi 80-ih, frižideri zamračeni i nekakav majstor nešto po njima prčka (opet će se smrznuto-odmrznuto prodavati jer se pravimo da ne znamo da se jednom odmrznuto više ne smije smrzavati, pa nećemo valjda baciti kad se ljudima, dokazano je, može sve prodati), mesni frižider već poslovično nastanjen polupokvarenim mesom (kako znam? vidim boje, a nekoliko puta sam vraćala meso koje je imalo dobru boju pod neonom ali grozan miris pod nosom), sumnjivih mirisa posvuda, svaki put kad moram ući u taj vaš dućan jer mi je najbliži i jer mi je usfalila neka sitnica proklinjem i sebe i trenutak kad sam ušla jer kod vas čovjek, čekajući na red, ostari…Dajte napravite nešto s ljudstvom i organizacijom i svime skupa jer ovo, sigurna sam, ne bi prošlo ni jednu inspekciju. Živjeli Zdravoljupci”, napisala je jedna korisnica.

Drugi je korisnik napisao: “Dobro jutro. Upravo sam u prodavaonici u Folnegovićevoj ulici u Zagrebu gledao vašu radnicu s odjela suhomesnatih i pekarskih proizvoda kako naizmjenično pere staklo hladnjaka i premješta peciva s hrenovkom uzimajući jedno za drugim u golu ruku. Na moje pitanje nema li rukavice koje bi služile za to, odbrusila mi je da ‘nema’. Možete li mi razjasniti je li stvarno istina da je politika Konzuma ne koristiti rukavice za manipulaciju hranom? Informacija mi je potrebna kako bih odlučio hoću li prestati kupovati hranu u tom Konzumu ili prestati kupovati hranu u Konzumu”.

Konzum je, na ove i brojne primjedbe, odgovorio jednako. Ukratko su napisali kako će žalbe proslijediti kolegama koji su zaduženi za sporni segment poslovanja.

Screenshot: Facebook


Komentari