Grad Zagreb nije dobio nijednu primjedbu za nabavu 266 vozila za Holding! Luksuzne limuzine umjesto prijeko potrebne obnove!

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

I dok traju pregovori s radnicima i sindikatima oko uskrsnica, Holding nastavlja sa svojom misijom nabave luksuznih automobila.

Naime, Grad Zagreb nije dobio nijednu primjedbu na objavljeni nacrt dokumentacije za nabavu 266 vozila za Zagrebački holding tako da nema prepreka da se natječaj i formalno raspiše.

Procijenjena vrijednost najma tih vozila na 730 dana iznosi 16,6 milijuna kuna bez PDV-a, a u okvirnom sporazumu su navedene i luksuzne limuzine poput Audija 6, Mercedesa E klase ili BMW-a 5. Podsjećamo, dobar dio javnosti se od početka protivi nabavi spomenutih automobila.

Brojni građani su istaknuli kako nije pametno da Zagreb nakon potresa i poplave, ali i zbog aktualne epidemije koronavirusa, nabalja nove automobile. Dio građana svoje je nezadovoljstvo iskazao i kroz satirčki performans naziva “Vozi miško dok se grad raspada” kada su pred zgradu Holdinga u Vukovarsko ulici donijeli male igračke automobila.

ODNESITE SVOJE AUTIĆE PRED HOLDING: Pomozite im u nabavi voznog parka, akcija traje do 11 sati!


Komentari