Glavašević napao Plenkovića: ‘To je nepoštivanje Sabora, a ne Milanović’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Nakon prve konstituirajuće sjednice novog saziva sabora koja se odvijala tijekom jučerašnjeg dana, Sabor je danas nastavio sa svoji drugim danom rada.

Oba su dana obilježili brojni burni događaji, a u dobrom je dijelu njih sudjelovala Zeleno lijeva koalicija platforme Možemo! koja se probila problemima Zagreba i kroz Gradsku skupštinu. Prvi je cirkus oko njih prouzročio jučer HDZ-ovac Vinko Zulim koji se derao Katarini Peović da su joj preci bili koljači.

Bojan Glavašević danas se na svom Twitter profilu požalio da još jedan napad na njihovu koaliciju, te je optužio Andreja Plenkovića za bahatost.

Naime, zeleno-lijevi blok danas je održao svoj prvi govor u Saboru. Za vrijeme držanja govora, Plenković je neprestano Tomislavu Tomaševiću upadao u riječ a, kako kaže Glavašević, Reiner je samo šutke sve promatrao.

Prvi govor u ime zeleno-lijevog bloka @senf1301 isprovocirao Plenkija da pokaze svoje netrpeljivo, bahato lice. Cijelu minutu mu je upadao u rijec, dok je Reiner to gledao i sutio. Eto, to je nepostovanje prema Saboru, a ne kad PRH ne dodje na konstituirajucu sjednicu”, napisao je na svom Twitter profilu.

Komentari