Gajite ljubav prema umjetnosti? Prijavite se na likovne radionice za male i velike

OMart

Upisi u novu sezonu OMart likovnih radionica za male i velike pod vodstvom akademskih umjetnica!

GDJE: Street art studio Lapo Lapo, na adresi Ilica 50

KIDS ART likovne grupe od 7-9g.

Naši polaznici izuzev crtačkih i slikarskih tehnika te osnova modeliranja, uče i o velikim umjetnicima i njihovim djelima! Program predviđa i terenske radionice te gostovanja umjetnika s današnje scene! Na radionicama vježbamo Mindfulness tehnike disanja kako bi naši umjetnici što bolje ovladali vještinama korisnim za uspjeh i u drugim segmentima života, poput koncentracije, usmjeravanja pažnje i kontrole misli! Program uključuje elemente waldorfskog slikanja i pedagogije. Program završava izložbom radova u Muzeju suvremene umjetnosti.

KIDS ART održava se jednom tjedno u trajanju od 90 minuta (grupe četvrtkom od 18-19:30h ili subotom od 11:15-12:45h) Radionice započinju 05. rujna 2019. i traju do 13. lipnja 2020. Cijena KIDS ART likovnih radionica iznosi 250,00 kn/mjesečno.

TEEN ART likovne grupe od 10-14g.

Uvježbavajući crtačke, slikarske i kiparske tehnike naši polaznici istražuju osnove likovnih zakonitosti i kompozicije. Cilj nam je osnažiti polaznike u likovnom izražavanju, percepciji i predočavanju prostora, predmeta i ljudskog lika te potaknuti razvoj „realističnog“ crtanja/slikanja/modeliranja. S našom TEEN ART grupom obilazimo zagrebačke muzeje i galerije te provodimo radionice s gostujućim umjetnicima današnje scene. Na radionicama vježbamo Mindfulness tehnike disanja kako bi naši umjetnici što bolje ovladali vještinama korisnim za uspjeh i u drugim segmentima života, poput koncentracije, usmjeravanja pažnje i kontrole misli! Program završava izložbom radova u Muzeju suvremene umjetnosti.

TEEN ART održava se jednom tjedno u trajanju od 90 minuta (grupe četvrtkom od 19:30-21h ili subotom od 13-14:30h). Radionice započinju 05. rujna 2019. i traju do 13. lipnja 2020. Cijena TEEN ART likovnih radionica iznosi 250,00 kn/mjesečno.

ART ZA ODRASLE

Obradit ćemo niz crtačkih, grafičkih, slikarskih i kiparskih tehnika, obići nekoliko izložbi, izići ćemo i van na crtanje i slikanje u prirodi, dotaknut ćemo se i određenih djela velikih umjetnika! Naučit ćemo analizirati umjetnička djela i kroz teorijski dio produbiti naš kreativni potencijal! Cijeli program ćemo završiti izložbom radova polaznika uz odličan umjetnički mingl! Dobrodošle su cure i dečki svih struka, afiniteta i umjetničkih interesa!

ART za odrasle održava se jednom tjedno u trajanju od 120 minuta (petkom od 19-21h). Radionice započinju 06. rujna 2019. i traju do 29. svibnja 2020. Cijena likovnih radionica za odrasle iznosi 400,00 kn/mjesečno ili drop-in 160,00 kn/po dolasku.


Komentari