(FOTO) ŽELE JOJ OTETI SINA!? Severina optužila jedne od najutjecajnijih ljudi u zemlji

Severina Kojić i dalje je u sudskom postupku sa svojim bivšim suprugom Milanom Popovićem oko skrbništva nad maloljetnim sinom.

Budući da je postupak u tijeku, obje strane ne bi trebale iznositi podatke u javnost. Ipak, Popović se sastao s predstavnicima Styrije, nakladnika Večernjeg lista i 24sata te im ispričao detalje o postupku, razvodu i ostalim pikanterijama. Sastanak je fotografiran i dostavljen Severini.

Severina je fotografije podijelila sa svojih milijun pratitelja na Instagramu te time potvrdila svoje ranije navode da se Popović služi svim sredstvima kako bi joj oduzeo sina.

Tim se povodom ona oglasila na Instagramu i njenu objavu prenosimo u cijelosti.

“Hvala Styria i hvala fanovima na fotografijama!
Večernji list i 24 sata | Severina (NE)JEDNAKOST
Zašto i kako nismo svi jednaki pred zakonom, unatoč Ustavu i svim zakonima – to je pitanje na koje nitko još nije dobio odgovor u ovoj zemlji.

Odgovor možda zna otac mog djeteta, koji opetovano namjerno i naručeno, uslijed provođenja vještačenja vezano za dijete i roditelje u postupku pred sudom, iznosi u javnost činjenice i podatke iz postupaka koji su TAJNI, nanoseći pritom prvenstveno štetu djetetu, a ne samo meni, kako on to zamišlja i brižno planira.

Na takav nezakoniti i nedozvoljeni način (da li mediji i inače redovito i sustavno prenose druge sudske postupke između roditelja u RH? Naravno da NE!) radi nevjerovatan pritisak, pokazujući pritom izrazitu agresiju na institucije, pokušavajući pritom stvoriti o sebi sliku koja ne odgovara i ne postoji u realitetu – dobar, empatičan, skroman, dobrotvor koji uživa u pomaganju ljudima i u obiteljskom životu i vrijednostima, služeći se pritom samo “vezama” na najvišim razinama u svim područjima djelovanja u zemlji, a što je jasno vidljivo iz fotografije oca kako uživa na objedu u jednom poznatom zagrebačkom restoranu u društvu direktora Styrije, Borisa Trupčevića (medijske kuće koja u vlasništvu ima Večernji list, 24 sata i Poslovni dnevnik) i “navodne“ svoje glasnogovornice Sanje Mlačak, koji očito slaveći 60 godina izlaženja Večernjeg lista slave i veličaju lik oca i njegovih “borbi”. Neshvatljivo je samo zašto jedne takve novine koje pretendiraju biti ozbiljno novinarstvo, posvećuju sustavno toliki prostor, vrijeme i pažnju jednoj anonimnoj stranoj osobi, za koju javnost u RH uopće nije zainteresirana i nije ih briga, kraj svojih ostalih brojnih svakodnevnih briga, za njega i njegove tzv. “probleme”. Ili se rukovode onom starom uzrečicom: “Počnite stvarati mitove o sebi, jer su tako i “Bogovi” počeli…” Poanta: u ovoj zemlji, uz dobre veze i novce, svatko može stvoriti “veličinu” od sebe… Tako žalosno, ali tako realno”, napisala je Severina Kojić na svom Instagram profilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Hvala Styria i hvala fanovima na fotografijama! Večernji list i 24 sata | Severina (NE)JEDNAKOST Zašto i kako nismo svi jednaki pred zakonom, unatoč Ustavu i svim zakonima – to je pitanje na koje nitko još nije dobio odgovor u ovoj zemlji. Odgovor možda zna otac mog djeteta, koji opetovano namjerno i naručeno, uslijed provođenja vještačenja vezano za dijete i roditelje u postupku pred sudom, iznosi u javnost činjenice i podatke iz postupaka koji su TAJNI, nanoseći pritom prvenstveno štetu djetetu, a ne samo meni, kako on to zamišlja i brižno planira. Na takav nezakoniti i nedozvoljeni način (da li mediji i inače redovito i sustavno prenose druge sudske postupke između roditelja u RH? Naravno da NE!) radi nevjerovatan pritisak, pokazujući pritom izrazitu agresiju na institucije, pokušavajući pritom stvoriti o sebi sliku koja ne odgovara i ne postoji u realitetu – dobar, empatičan, skroman, dobrotvor koji uživa u pomaganju ljudima i u obiteljskom životu i vrijednostima, služeći se pritom samo “vezama” na najvišim razinama u svim područjima djelovanja u zemlji, a što je jasno vidljivo iz fotografije oca kako uživa na objedu u jednom poznatom zagrebačkom restoranu u društvu direktora Styrije, Borisa Trupčevića (medijske kuće koja u vlasništvu ima Večernji list, 24 sata i Poslovni dnevnik) i “navodne“ svoje glasnogovornice Sanje Mlačak, koji očito slaveći 60 godina izlaženja Večernjeg lista slave i veličaju lik oca i njegovih “borbi”. Neshvatljivo je samo zašto jedne takve novine koje pretendiraju biti ozbiljno novinarstvo, posvećuju sustavno toliki prostor, vrijeme i pažnju jednoj anonimnoj stranoj osobi, za koju javnost u RH uopće nije zainteresirana i nije ih briga, kraj svojih ostalih brojnih svakodnevnih briga, za njega i njegove tzv. “probleme”. Ili se rukovode onom starom uzrečicom: “Počnite stvarati mitove o sebi, jer su tako i “Bogovi” počeli…” Poanta: u ovoj zemlji, uz dobre veze i novce, svatko može stvoriti “veličinu” od sebe… Tako žalosno, ali tako realno.

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)


Komentari