(FOTO/VIDEO) Severina na nadolazećoj turneji priprema neviđeni plesni spektakl

PR365

Najava velike Severinine regionalne turneje pod nazivom “The Magic Tour” izazvala je nezapamćeni interes publike, koja s nestrpljenjem očekuje čuti sve detalje nadolazeće najspektakularnije turneje na ovim prostorima.

Iako je još uvijek puno toga obavijeno tajnom i ostavljeno kao iznenađenje do zadnjeg trena publici, otkriveno je da će produkcija nadmašiti sve dosad viđeno, kao i to da je odabrana ekipa vrhunskih umjetnika, među kojima posebno mjesto ima čak 25 plesača.

U Ljubljani je organizirana plesna audicija na koju se prijavilo čak 100 plesača iz cijele regije, pod plesnom palicom koreografa, trenera i plesača Matica Zadraveca.

”Napravili smo audiciju na kojoj smo tražili i odabrali samo vrhunske profesionalne plesače, s kojima možemo napraviti odličan show. Od plesača se očekuje najviši nivo profesionalizma i radne etike, kako bi mogli djeliti pozornicu s legendarnom Severinom. Upravo zato smo posebnu pozornost obratili na tehniku, izgled, ‘performance’, brzinu učenja i dodatne posebne talente. U sljedećih mjesec i pol nas očekaju svakodnevni treninzi, bolovi u mišićima, puno znoja, ali na kraju i magični koncerti. Pripremamo zaista spektakularne koncerte s puno plesa i iznenađenja, koje će biti šteta propustiti”, rekao je Matic Zadravec.

Osim plesača, u ovoj “bajci za cijelu obitelj i sve generacije” na pozornici će, uz Severinu, biti čak 15 glazbenika i simfonijski orkestar.

Turneja započinje 16. studenoga u njezinom rodnom Splitu, nakon čega se ova magična noć nastavlja i u ostalim velikim gradovima, poput Beograda 23. studenoga, Zagreba 07. prosinca te Ljubljane 21. prosinca.

 


Komentari