(FOTO) POSLJEDNJE ĆIRINE FOTOGRAFIJE! Šetao je Zagrebom sa sinom, a njegove zadnje riječi slamaju srca

Miroslav Ćiro Blažević (Foto: Damjan Tadic / CROPIX)

Naš najpoznatiji nogometni trener izgubio je bitku s rakom te preminuo dva dana prije svojeg 88. rođendana. Prije dva tjedna Miroslav Ćiro Blažević snimljen je u šetnji zagrebačkom centrom. Šetao je tih dana u pratnji sina kojeg je držao pod ruku.

Vidno lošeg zdravlja, Blažević se tada obratio novinarima koji su ga pozvali na kavu. Rekao im je da nije dobro, da se bori iako zna da nema šanse i da nije siguran da će dočekati svoj rođendan 10. veljače. ”Drago mi je da mislite na mene, sve vas ljubim”, rekao je tada.

TRENER SVIH TRENERA: Ovako nam je Ćiro Blažević poklonio najbolje trenutke hrvatskog nogometa

A samo dva dana prije tužne vijesti o njegovoj smrti, Story je objavio posljednji njegov intervju. Rekao je tada je stigao kraju.

”Ja sam ti tako bolestan… Tako mi je teško. Ova jeb*** bolest cijelog me zaokupirala. Mučim se, patim se. Velike bolove imam, tako, eto… Što ću ti reći, Antonija moja”, pričao je novinarki.

”Ne mogu, ljubavi, noge me ne drže više od silne vode, idem na infuziju… Situacija je teška, eto, da ti budem iskren. Vrlo, vrlo teška… Rak mi je otišao na sve kosti, i na najgore i najopasnije mjesto – jetru. I uništava sve polako i sigurno”, otkrio je, a onda rekao svoje posljednje riječi medijima koje slamaju srca.

Ona ga je upitala hoće li se vidjeti sljedećeg tjedna, a Ćiro je izgovorio: ”U pi*** materinu ćemo se vidjeti, svaki tren trebam umrijeti, ljubim te, ćao”.

ZAŠTO SU GA ZVALI ĆIRO? Legendarni nadimak njegova majka nije voljela, a evo kako ga je dobio

Poznato je kako se Blažević rado šetao zagrebačkom špicom, pa tu naviku nije izgubio ni kad mu se karcinom vratio po treći put. Metastazirao je i Ćiro je znao da mu dolazi kraj. Često ga se moglo vidjeti kako ispija kavu u Bogovićevoj ulici, a nije odbijao pozdraviti građane koji su ga prepoznali i s njim htjeli izmijeniti nekoliko rečenica.


Komentari