(FOTO) POLITIČARI POKAZALI LJUDSKO LICE: Evo kako su Miletiću u Saboru iskazali sućut zbog smrti supruge

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnici, nakon dvomjesečne ljetne stanke, ponovno su sjeli u klupe. Redovito jesensko zasjedanje počelo je aktualnim prijepodnevnom, tijekom kojeg pitanja premijeru i ministrima postavlja 39 zastupnika. Prije početka sjednice, fotografi su zabilježili trenutak u kojemu su premijer Andrej Plenković, ali i drugi zastupnici, izrazili sućut Mostovu zastupniku Marinu Miletiću zbog gubitka supruge.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Također, na početku zasjedanja, sućut Marinu Miletiću izrazio je i Predsjednik Sabora Gordan Jandroković u ime svih zastupnika.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Podsjećamo, nakon duge i teške bolesti, 4. rujna je umrla Danijela Miletić, a dirljiv oproštaj od supruge Mostovac je tada podijelio na društvenim mrežama.

˝Usnula si voljena moja. Izmolili smo valjda stotinu krunica Božjeg milosrđa u ova dva dana. Mazimo ju. Pjevamo joj pjesme. Posebno je voljela slušati Amorose – Yeshua. Moj je ljubljeni od svih najljepši, pored tisuća, pored tisuća. Puštamo joj iznova i iznova. Marta, Lucija moja, brat moj pjevamo pored Danijele Božju pobjedu, Emanuel vraćamo se uvijek na Amorose i Yeshua. Plačemo i slavimo živoga Boga, Boga živih. Sve je teže disala. Hropci u plućima. Plačemo svi, ali ne očajavamo. Mi smo kršćani. Vjerujemo u život vječni. U ruke sam joj stavio križ svetog Benedikta, Barbara Fujina ga poslala. U jednom trenutku kaže moj brat: pusti je brate, pusti ju Tati. Poljubim ju u obraz, zagrlim ju i kažem: puštam te Onome koji te je stvorio i koji te je meni darovao. I druge sekunde Danijela kratko uzdahne i ispusti besmrtnu dušu našem nebeskom Ocu. Nevjerojatno. Nevjerojatno. Hvala Ti Bože na mojoj Danijeli. Hvala Ti na životu moje žene, ljubavi moje, srcu srca moga. Hvala ti na majci djece moje. Hvala ti na svemu što smo proživjeli. Hvala Ti Isuse što me učinila boljim čovjekom i kršćaninom. Čekaj me Voljena moja. Čekaj me u stanovima nebeskog Jeruzalema. Čekaj me tamo gdje ću i ja doći kada i mene Krist Kralj pozove s lica ove Zemlje. Čuvat ću nam djecu. I ostat ćemo vjerni Kristu Spasitelju. Drugog puta nema. Čekaj me, Voljena moja˝, napisao je tada Miletić na svom Facebook profilu.

Komentari