(FOTO) Počeli radovi u Držićevoj: Stvaraju se velike gužve

Ranko Suvar / CROPIX

Jutros je u Zagrebu započela sanacija kolnika Avenije Marina Držića na dijelu od Ulice Milke Trnine do Ulice grada Vukovara.

Zbog radova, stvaraju se velike gužve jer sav promet ide kroz Savicu – čitateljica nam javlja kako je trajanje semafora ostalo isto, a uz pojačan promet potrebno je oko 45 minuta za izlazak iz naselja.

FOTO: Lana Josipović Brkić

Širom zonom radova, koja se nalazi na istočnom traku avenije, prometovat će se prema privremenoj regulaciji i postavljenoj signalizaciji. Vozači će taj dio morati obilaziti smjerom Avenija Marina Držića – Lastovska ulica – Kruge – Ulica grada Vukovara – Avenija Marina Držića, piše Index.

Autobusi linije 222 (Remetinec – Žitnjak) zbog radova će prometovati djelomično izmijenjenom trasom u smjeru Žitnjaka.

Autobusi će iz Jarušćice voziti uobičajenom trasom do raskrižja Avenije Marina Držića i Ulice Milke Trnine, skrenuti lijevo u Lastovsku ulicu, lijevo u Ulicu Prisavlje, zatim desno u Ruždjakovovu ulicu, opet lijevo u Lastovsku, desno u Ulicu Kruge te desno na Slavonsku aveniju otkuda nastavljaju uobičajenom trasom do Žitnjaka.

Za vrijeme radova, neće se koristiti stajalište Folnegovićevo, dok će se autobus zaustavljati na svim ostalim stajalištima duž trase.

Također, zbog navedenih će radova i autobus na noćnoj liniji 31 voziti obilazno.

Predviđeno trajanje radova je do idućeg ponedjeljka, 26. kolovoza.


Komentari