(FOTO) Nećete vjerovati gdje se ova predivna kuja nalazi! Susjedi su toliko u šoku da ne prestaju plakati!

foto:azil Dumovec

Da, ona se nalazi u Dumovcu, a ime joj je Jura!

Azil Dumovec objavio je apel za udomljavanjem kujice Jure, no ubrzo se pokazalo kako je riječ o jednom posebnom ljubimcu koji uistinu hitno treba svoju novu obitelj.

Naime, riječ je o psu koji je donedavno bio nečiji ljubimac i to pet godina, a ono što je iznenadilo su komentari koji su nastali nakon objave, a zbog čega posebno vrijedi podijeliti ovaj apel.

Zasigurno najbolja preporuka za udomljavanje Jure su njeni susjedi iz kvarta u kojemu je donedavno živjela, a čiji su se ljubimci družili upravo s Jurom.

Susjedi su toliko u šoku, da ne prestaju plakati očajni što im donedavni vlasnici prije nisu javili kako postoji problem zbog kojega bi se moglo dogoditi ono najgore – da Jura bude vraćena u azil.

Sada susjedi svim srcem mole da netko udomi Juru, za koju svi imaju samo riječi hvale. Dio komentara koji najbolje govore o tome kakva je Jura donosimo ih u nastavku:

“POMOĆ!
Prije par dana smo od ekipe sa livade saznali da je naša prija Jura otišla u Dumovec :,(((
Frendica je jučer išla vidit, rekla je da nije prestala “plakat”  :(
Nakon 5 godina šta je bila član obitelji, najbolji prijatelj i najdivniji pas ikad vraćena(zbog osobnih razloga vlasnika) kao stvar! Ljuti smo jer nije nitko znao prije da je probamo udomit bez odlaska u azil jer taj pas zaslužuje NAJBOLJE ljude ikad.
Ima 5 godina i najblentavija je curka na svitu. Sa SVIM PSIMA je genijalna. Niti malo dominantna, svim ljudima se veselila, odrasla sa djetetom i bila joj najbolji prijatelj.
Ova objava je najmanje šta možemo učinit za našu Juru! Ne želimo da padne u zaborav i da ne uveseli svoje buduće ljude!
Jura je u azilu Dumovec i spremna je upoznat svoju obitelj!”, napisali su očajni susjedi.

“Ovo je pas sa kojeg znamo sa pseće livade i moja pasica je OBOŽAVA. Na moru smo i upravo su nam javili da je nakon 6 godina OVA NAJBLENTAVIJA pasica vraćena.
Plačemo i ja i dečko jer smo godinu dana svaki tjedan imali igranac sa ovom pasicom. Ne mogu virovat da je neko nakon 6 godina spreman vratit psa ko da je krpa.
Mogli su se bar potrudit sami nać vlasnika koji je najbolji za nju i napravit to na bolji način(kad je već MORALO doć do toga).
Duboko san razočarana. Ko god je udomi dobit će divnog psa! Dijelimo je i javljamo svima kog znamo!”

“Jura je naša prekrasna prijateljica sa livade , upravo mi je javila frendica da je jadna završila u skloništu.. nemam riječi , suze teku.. molim Vas tko god da je u mogućnosti pružiti joj dom zauvijek , nece pozaliti.. predivna pasica..
Šteta da nismo znali ranije i nisu ništa rekli , mogli smo im pomoći prije nego dođe do toga.. razloge nećemo tu pisati ali nije fer ni malo prema njoj..”

“Ljudi mooooolim vas ako itko ikako može udomit ovog psa, stvarno nema boljeg, zaigranijeg, dobroćudnijeg psa od Jure..nema, ne postoji. Predivna je i ona sigurno nije ama baš ništa kriva jer je vraćena”

Vjerujemo da vam je sada sve jasno – Jura treba najbolji mogući dom hitno, stoga vas molimo, ukoliko ju sami ne možete udomiti, dijelite ovaj apel, kako bi Jura dobila ono što zaslužuje – svoju zauvijek obitelj!

Čak 75 njuškica ostalo je gladno, a onda su se Zagrepčani okupili i tonu hrane poslali u Knin


Komentari