(FOTO) Jeste li primijetili da Tomašević gotovo uvijek nosi isti outfit? Ne izlazi iz tenisica, tamnih traperica i sakoa

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Tomislav Tomašević funkciju zagrebačkog gradonačelnika obavlja od 4. lipnja ove godine, a pod budnim okom javnosti je i puno duže. U svom tom periodu raspravljalo se o njegovim političkim odlukama, načinu na kojim upravlja Gradom, a javnost se nerijetko doticala i njegovih modnih kombinacija koje su, barem ako je uspoređivati s ostalima na sličnim ili istim funkcijama, nešto drugačije.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Ležerniji pristup odijevanju gradonačelnik Zagreba pokazao je i u nekoliko posljednjih javnih pojavljivanja. Bilo da je riječ o Redovnim konferencijama za medije gradonačelnika grada Zagreba sa suradnicima, predvođenju biciklijade ˝Zagrebačka žbica˝ ili pak Svečanom otvorenju 71. memorijala Borisa Hanžekovića, Tomislav Tomašević na svim navedenim se pojavljivao u, moglo bi se reći, svom najdražem izdanju – kombinaciji tamnih traperica, bijele košulje, tamnoplavog sakoa te crnih tenisica.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto:Marin Tironi/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nešto svečaniji look, gradonačelnik je imao prije tjedan dana kada se na Otvorenju Sajma kulture građenja i održivog razvoja ArhiBau pojavio u tamnom sakou ispod kojeg je nosio bijelu košulju te bordo crvenu kravatu, a cjelokupno modno izdanje i taj je put zaokružio tamnim trapericama te omiljenim mu tenisicama.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

I dok jedni podržavaju Tomaševićev ležerniji modni izričaj, postoje i oni koji smatraju kako bi gradonačelnik grada Zagreba, s obzirom na funkciju koju obnaša, ipak trebao uvesti novine kada je riječ o odijevanju za svakodnevno obavljanje posla. Uvijek iste hlače i iste tenisice možda su ipak ograničen modni stil za gradonačelnika glavnoga grada države.

 


Komentari