Drogu slao poštom: Uhićen neobičan diler iz Zagreba

Foto: Pixabay

Zagrebački policajci dovršili su u srijedu u suradnji s dubrovačkim kolegama istraživanje nad 24-godišnjakom u čijem je stanu pronađeno preko kilograma marihuane, a policija sumnja da je tu drogu u više navrata slao u Orebić putem poštanske kurirske službe.

Policija tvrdi da je 24-godišnjak radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine marihuane koju je skrivao i prepakiravao u stanu kojeg koristi na području Zagreba, nakon čega ju je preprodavao na ilegalnom tržištu.

Mladića se sumnjiči da je od rujna prošle do rujna ove godine u najmanje pet navrata, za neutvrđeni iznos, naručitelju prodao marihuanu u količinama od 100 do 250 grama. Pritom je koristio usluge kurirske službe te je drogu slao poštanskim paketima u Orebić gdje ju je naručitelj preuzimao.

Osumnjičeni je 10. rujna kurirskom službom za iznos od 4.400 kuna, uz odgodu plaćanja, poslao 250 grama marihuane skrivene u poštanskom paketu.

Policajci su u utorak tijekom pretrage stana 24-godišnjaka pronašli 1,1 kilogram marihuane pakirane u pet staklenki i dvije plastične vrećice te digitalnu vagu s tragovima marihuane. Nakon dovršene istrage osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnijeta je nadležnom državnom odvjetništvu.


Komentari