Drive-in prodaja na Zelenoj tržnici i danas je u pogonu, kada dođete, izmjerit će vam temperaturu

Foto: Goran Mehkek/CROPIX

Na prostoru Zelene tržnice (Slavonska avenija 50A) pd danas je opet dostupna drive-in prodaja na veliko poljoprivrednih proizvoda od strane srednjih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva iz čitave Hrvatske, objavili su na stranici grada. 
 
Radno vrijeme drive-in prodaje za građanstvo i dalje je od 8:00 do 13:00 sati, a kako bi sve išlo glatko, osigurane su sve potrebne sigurnosne mjere kupnje bez izlaska iz vozila, postavljeni su punktovi s dezinfekcijskim sredstvima za ruke i istaknute su preporuke općih pravila o higijeni te o strogoj mjeri socijalnog distanciranja.
 
Na ulazu u tržnicu mjerit će se tjelesna temperatura svim kupcima, podsjećaju iz Grada.

Podsjetimo, drive-in tržnica otvorila se početkom mjeseca, a nakon kupovine, građani su bili više razočarani nego oduševljeni ovim novim načinom kupovine.

“Dakle, samo da se požalim. Zelena tržnica, drive in je koma. Jagode na vrhu crvene, a ispod sve zelene. Mladi luk tražili 3kg, a dobili kilu i pol. Sve nam lijepo stavili u buner i doma iznenađenje. Radije ću u neki centar po ostatak luka”, komentirala je tada jedna Zagrepčanka koja se, kako izgleda, na tržnicu ne vraća.


Komentari