DRAMATIČAN KRAJ VEZE Jana i Ana su se zalijevale pivom i tukle čašama u trešnjevačkom kafiću

Foto: Pexels/ Ilustracija

Djevojke Jana i Ana proglašene su krivima i osuđene zbog sukoba u kafiću, polijevanja pivom i razbijanja čaša.

Sve se dogodilo potkraj kolovoza u 18 sati u kafiću Meandris u Nehajskoj na Trešnjeci. Djevojke su se našle kako bi preispitale svoju vezu, a pritom su naručile i jedno pivo u dvije čaše. No, kada je Jana rekla Ani kako želi prekinuti, Ana je izgubila živce. Polila je Anu pivom, a Jana joj uzvratila istom mjerom i  snažno lupila čašom o čašu koje su držale u rukama te nanijela objema ozljede, prenosi Danica.

“Rekla mi je da me je vidjela s bivšim suprugom, što me je jako uzrujalo jer sam bila emotivno vezana za nju. Polile smo se pivom, a ja sam lupila svojom čašom o njezinu te smo obje ozlijeđene. Žao mi je zbog svega. Nakon toga, ponekad popijemo kavu, a nekad Ana samo okrene glavu od mene”, rekla je Jana i na sudu priznala krivnju.

Nalazile smo se prijateljski

Ana je pak sudu ispričala kako je ona zapravo još ranije raskinula s Janom ali da to ona nikako nije mogla podnijeti.

“Ponekad sam se s njom nalazila prijateljski kako bih joj pomogla da prihvati da nas dvije više nismo skupa. Tog dana sjedila sam u kafiću i pila kavu kada je došla Jana i naručila jednu pivu i dvije čaše. U tom razgovoru Jana je i dalje pričala svoju priču i nikako nije prihvaćala da nismo u ljubavnoj vezi, na što sam ja reagirala i zalila je pivom, ona je nakon toga zalila mene te je razbila čaše i zarezala me po palcu desne ruke”, ispričala je Ana.

Na koncu priče, vlasnik kafića je Anu morao voziti u bolnicu jer je jako krvarila.

Jana (43) osuđena je na kaznu od 250 njemačkih maraka, odnosno 942,50 kuna, a Ana mora platiti 50 maraka, odnosno 188,50 kuna, odlučila je prekršajna sutkinja, a presuda je pravomoćna.


Komentari