Drama u busu za Zagreb: Ostali bez mjesta unatoč kupljenim kartama, vozač im psovao pa intervenirala policija

Foto: Pixabay/Ilustracija

Prava drama odigrala se na autobusnom kolodvoru u Splitu na Uskrsni ponedjeljak. Naime, oko 16.30 sati, desetak osoba koje su imale kupljene karte i rezervacije, nisu mogli ući u autobus koji je polazio za Zagreb, piše Dalmacija danas.

Jedan od putnika, na LinkedInu ispričao je svoje iskustvo koje je proživio.

“Došao je Uskrs, svi imamo produženi vikend i, naravno, kao i mnogi drugi, odlučim otići u svoj rodni grad (Split) vidjeti rodbinu, prijatelje te uživati u suncu na 5,6 kava dnevno. Skoro svatko tko se odvaži na ovakav pothvat, kao i mi (otputovao sam s curom da i ona uživa u suncu) rezervira kartu unaprijed, pa smo to učinili još u petak, doduše online.

Polazak je trebao biti danas u 16:30. Dođemo 15 minuta ranije kad ono nema mjesta, vozač prijeti svima nama koji nismo kupili kartu online da ‘od***emo’ i još nas vrijeđa jer kako je rekao ‘očito smo glupi s obzirom da smo fakultetski obrazovani'”, napisao je putnik na LinkedInu.

Potom je naveo da je kontaktirao policiju koja je brzo reagirala te došla na kolodvor nakon 5 minuta. Potom su rekli vozaču da se svi nekako smjeste u autobus.

Iz policije kažu kako su se putnici i vozač dogovorili prije njihova dolaska na mjesto događaja. Naveli su i kako nisu utvrđeni elementi prekršaja ni kaznenog djela.

Komentari