DRAMA ISPRED CITY CENTRA: Građani u panici! Muškarac na parkingu uperio pušku u drugog muškarca!

foto: Screenshoot

Kako reagirati kad na platou shopping centra ugledate mladića kako maše s puškom te ju u jednom trenutku iznenada uperi u mladića koji izlazi iz auta? Nema druge nego nazvati 192 i potražiti pomoć policije. Upravo to se dogodilo još 20. kolovoza ispred zagrebačkog City Centra east na Slavonskoj aveniji.

Bilo je oko 19.40 sati kada su uspaničeni građani alarmirali policiju koja je vrlo brzo pristigla na mjesto intervencije. Policijsko postupanje i mladića s puškom u ruci snimili su građani, a snimka čiji prizori u jednom momentu izazivaju i nelagodu jer se sve odvija pred očima javnosti, preplavila je društvene mreže.

Iz PU zagrebačke za Jutarnji su kazali da su 20. kolovoza po dojavi ispred trgovačkog centra zatekli trojicu muškaraca starih 19, 22 i 23 godine. Kod sebe su imali airsoft pušku odnosno repliku vatrenog oružja te da je kriminalističko istraživanje u tijeku kako bi se utvrdile sve okolnosti zbog kojih su postupali.

Je li u pitanju bila kupnja ili preprodaja airsoft puške za vojni simulacijski sport ili, pak, nešto treće policija istražuje.

Video možete pogledati OVDJE.


Komentari