Don Stojić najavio tečaj u župi na Jarunu! Za 120 kuna uči žene kako pratiti plodne dane: ‘I muškarci su itekako dobrodošli’

Foto: Facebook

U Župi Duha Svetoga na Jarunu najavljen je jednodnevni tečaj “prirodnog planiranja obitelji” u sklopu kojega će polaznice i polaznike učiti kako pratiti plodne i neplodne dane kod žena.

Ovu novost na svom Facebook profilu objavio je Don Damir Stojić, ujedno jedan od predavača. Polaznici će imati prilike savjete dobiti od predsjednice Centra za prirodno planiranje obitelji i podučavateljice Billingsove ovulacijske metode Ivane Vrbanić.

“Naučite pratiti plodne/neplodne dane, a prije svega saznajte: Što je istina o čovjekovom tijelu, o plodnosti? Kako živjeti bračni odnos u skladu s Božjim naumom? Što znači biti otvoren životu i živjeti odgovorno roditeljstvo? Je li kontracepcija rješenje?”, stoji u najavi.

Tečaj će se održati u subotu 30. travnja u crkvi svete Mati Slobode, s početkom u 9 sati. Trajat će do 17 sati uz zajednički ručak. Polaznici koji žele doznati više o ovoj temi morat će platiti kotizaciju, koja iznosi 120 kuna.

“Iako tečaj govori o otajstvu žene, muškarci su itekako dobrodošli. Upoznajte snagu, moć i otajstvenost ženskog tijela”, poručuje Don Stojić.

Komentari