‘DOK SMO ČEKALE TAKSI, ON JE MASTURBIRAO’ Nepoznati muškarac unio nemir među studenticama na Savi: ‘Ostale smo šokirane’

Nepoznati muškarac na Savi (Foto: Zagreb.info)

Nakon fantoma na Trešnjevci, nemir je zavladao na Savi. Naime, jedna je studentica odlučila upozoriti ostale kako je sinoć s prijateljicama u blizini doma Stjepan Radić uočila nepoznatog muškarca kako masturbira. Otkrila je i da ih je muškarac u jednom trenutku počeo pratiti te da je šok uslijedio dok su čekale taksi.

Prvo nas je pratio

“Sinoć oko 2 sata, dvije prijateljice i ja smo prolazile kroz Savu. Jedna od nas je primijetila nekog čovjeka oko 9. paviljona kako sam sjedi u mraku, koji je nakon što nas je vidio, krenuo hodati za nama sve do autobusne stanice”, započela je priču zagrebačka studentica.

“Kad smo došle na stanicu, troje ljudi koje je bilo tamo je sjelo u taksi i otišlo, dakle u idućim trenutcima smo bile same”, nastavila je.

‘Bile smo u šoku’

“Čekajući svoj taksi, jedna od nas je vidjela da taj isti čovjek stoji ispred kioska i masturbira. U tom trenutku smo ostale malo šokirane, te je prva pomisao bila snimiti ga kao nekakav dokaz. Obzirom da je stajao tek nekoliko metara od nas, shvatio je da smo ga vidjele te je otišao, otkrila je.

No, tu drami nije bio kraj.

“Nakon toga su na stanicu došle dvije cure, i nekoliko sekundi kasnije, vidjele smo ga opet. Stajao je iza kioska, misleći da ga ne vidimo te je samo nastavio. Uspjele smo ga snimiti, no ovaj put je brzo otišao u pravcu Save. Kasnije smo se oko 3 sata opet vratile na Savu, na klupice ispred paviljona, i vidjele ga samo kako žurno prolazi”, napisala je studentica i upozorila sve ostale da budu na oprezu.


Komentari