Dok se većina ljudi boji potresa, franjevac iz Čapljine tvrdi da ‘odavno nije ovako uživao’

Foto: Facebook

Jučerašnji potres u BiH prepao je većinu onih koji su ga osjetili. S razlogom pišemo većinu jer nismo u mogućnosti napisati svi, a tomu u prilog nam govori fratar iz Čapljine koji je svojom objavom izazvao pravu pomutnju.

Naime, fra Bože Radoš objavio je na svom profilu da ‘odavno nije ovako uživao’.

“Kakav potres?! Odavno nisam ovako uživao jer, upravo sam izmolio: Isus je uz mene. Još podrhtava… mislim da je iznad 6 stupnjeva. Slava Bogu Svesilnom!”, objavio je fra Bože Radoš.

Nije dugo trebalo da se ispod njegovog statusa razvije rasprava.

“I onda se čudite što ima sve manje vjernika u crkvama. Psihotični, zlostavljači, … itd. sve dobro znano. Kako bi bilo, kad ste već franjevac da malo prostudirate život sv. Franje?”, napisala je jedna korisnica.

“Uživaš u nesreći. Empatija nula, ljubav prema bližnjem također”, “Ti nisi Božji sluga, ti si redikul!”, samo su neki od komentara u kojima su napali fratra.

“Uživam kad Bog pokazuje čovjeku kako je manji od makova zrna ukoliko nije Njegov. U čemu je vaš problem?! Vas koji mi ne bi dopustili uživati?” odgovorio im je fra Bože Radoš.

No, bilo je i onih koji su ga podržali u napisanom: “Bravo Božo ….isto osjećam jer nema straha nad Božjim….”, “Ovo ste dobro napisali, jer i ja sam se osjetila k’o mrvica u ovoj silnoj snazi, k’o da je Bog rekao, obratite se svi, što čekate, zar ne vidite moju snagu, a ja vas strpljivo čekam, dokle ću….?”

 

 

Komentari