Dok doktori operiraju, operiraju i lopovi: Na parkingu KB Dubrava kradu se kotači, ratkape pa i automobili

Ilustracija

Parkiralište Kliničke bolnice Dubrava u Zagrebu postalo je “trgovački centar” za lopove svih vrsta, prenosi 24sata. U zadnje vrijeme kriminalci liječnicima i drugim zaposlenicima skidaju kotače s automobila.

“Kolegica se vraćala s noćnog dežurstva. Došla je do automobila u četvrtak oko 8 sati i zatekla svoj Chevrolet Aveo bez sva četiri kotača. Stajao je na običnim ciglama”, ispričala nam je čitateljica muku liječnice iz KB-a Dubrava. Lopovi su iskoristili mrak kako bi ušli na otvoreno parkiralište, a vjerojatno ulaze sa sjeverne strane.

Žena je krađu prijavila policiji, koja nam je potvrdila kako su dobili dojavu oko 8.20 sati. Kriminalistička istraga je u tijeku. Policajci iz postaje Dubrava istražuju i druge krađe s istog parkirališta. I dalje se ne zna krivac za krađu četiri kotača s Opel Astre od utorka, 8. listopada. Na meti je i tad bila dežurna liječnica. No osim kotača, kradu se i ratkape, pa i novi automobili.

“Parkiralište nema videonadzor, ali sa svake strane ima noćne čuvare. Prostor nije osvijetljen, te je svaki pokušaj da ga osvijetle bio neuspješan. Noćne lampe svijetlile bi samo jednu večer te bi već sljedeću bile ‘pokvarene’”, žali se čitateljica portala.

“Mojem kolegi ukrali su novi Volkswagen. Meni su jednom ukrali ratkape, no nisam imala živaca to prijaviti policiji. Više ne dolazim na posao automobilom”, kazala je  zaposlenica bolnice za 24sata. Djelatnici su očajni što na parkiralištu vlada anarhija zbog koje ni oni ne mogu pronaći mjesto za auto.


“Uvijek žurimo na posao, no tu je gužva po cijele dane. Ne znamo što rade ti naši čuvari, no događalo se da zovu ‘pauk’, koji zaposlenicima diže aute, a ostale ne gleda”, žali se zaposlenica.

Komentari

loading...