Docent Ekonomskog fakulteta kazneno prijavljen za blud! Javnosti poznatiji kao nositelj liste Živog zida

FOTO: Interkonzalting

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu kazneno je prijavilo Dominika Vuletića, docenta na Katedri za pravo Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i nositelja liste Živog zida u III. izbornoj jedinici zbog opravdane sumnje da je počinio bludne radnje, javlja Jutarnji list.

Odvjetništvo je, bez otkrivanja identiteta, objavilo da 39-godišnjak ispitan.

“Nakon ispitivanja okrivljenika doneseno je rješenje kojim su okrivljeniku naložene mjere opreza zabrane približavanja žrtvi te zabrane uspostavljanja i održavanja veze sa žrtvom”, rekli su.

Vuletića je policija privela nakon prijave 20-godišnje studentice jednog drugog fakulteta koju je upoznao prije nekoliko dana tijekom stranačkih aktivnosti, navodno na jednom stranačkom skupu Živog zida.

Tu su razmijenili telefonske brojeve, a prema navodima iz prijave, Vuletić je 20-godišnjakinji počeo slati poruke preko mobilne aplikacije u kojima joj nudi svojevrsnu akademsku suradnju, a studentica mu je istaknula kako samo takva suradnja dolazi u obzir.

U popodnevnim satima 17. ožujka, studentica je pristala doći u njegov ured na Ekonomski fakultet gdje ju je on navodno pritisnuo uza zid i počeo dirati po tijelu. Djevojka je izjurila iz ureda i o svemu obavijestila policiju. Tom priliom, kriminalistima je ustupila i poruke koje joj je profesor prethodno slao, a iz kojih se, navodno, mogu iščitati i neke dvosmislene, neukusne rečenice.

Oglasila se i Severina pa POKAZALA SREDNJAK: ’Nažalost, upoznala sam tog Škoru’


Komentari