Dobra ideja ili lukava poslovna strategija? Zbog koronavirusa, neke su opcije postale besplatne

(Foto: Pixabay)

Hrvatski streaming servis Pickbox NOW putem službenih Facebook i Instagram profila uputio je apel pojedincima i tvrkama na solidarnost, odgovorno ponašanje i pomoć društvu.

“Kako bi u ovoj neočekivanoj situaciji dali svoj mali doprinos zajednici, omogućeno je besplatno korištenje usluge Pickbox NOW. Sve serije, filmovi i dokumentarne emisije dostupne su neograničeno na područjima Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Sjeverne Makedonije i Crne Gore”, kazali su.

Za pristup svim sadržajima iz ponude dovoljna je samo registracija na www.pickbox.tv ili Pickbox NOW aplikaciji.

U izvanrednim okolnostima i novoj obrazovnoj situaciji, Tele2 svim učenicima koji koriste Tele2 mrežu, bez obzira radi li se o korisnicima na bonove, pretplatnicima ili korisnicima pokućnog interneta, omogućava besplatan podatkovni promet za korištenje edukativnih sadržaja u sklopu CARNetove mreže za školu na daljinu.

“Do sada su te sadržaje besplatno koristili samo učenici u sklopu obrazovne reforme Škola za život, a sada besplatan pristup preko Tele2 mobilne mreže imaju svi učenici osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj s elektroničkim identitetom u CARNetovom sustavu AAI@EduHr”, kazali su.

Podatkovni promet za korištenje nastavnih sadržaja bit će besplatan preko Tele2 mobilne mreže od 16. ožujka 2020. godine sve dok traje organizacija nastave na daljinu uslijed koronavirusa u Hrvatskoj.


Komentari