DOBILA 17 KAZNI U JEDNOM DANU! Pripazite na ovoj lokaciji, kažnjavaju se apsolutno svi

Screenshot Google maps

Na tržnici Vrapče postavljene su kamere za koje nema obavijesti da postoje pa se vlasnica jedne trgovine na tržnici u Vrapču šokirala kada je u istom danu dobila čak 17 kazni koje po zakonu mora platiti u roku tri dana, saznaje RTL.

“Sedamnaest kazni poslati u jednom danu, danas u Hrvatskoj plativo u tri dana bez mogućnosti žalbe, a prije nas nitko obavijestio nije, smatram da to zaista nije u redu i da je to popriličan udar na džep svakog građana, pa tako i mene i svih mojih prijatelja i susjeda”, smatra Katarina Blažeković, vlasnica trgovine.

Zaustavljaju se tamo i kupci, no i roditelji koji dolaze po djecu u školu pored tržnice. Zna da zajedno s ostalima krši zakon, ali nemaju drugog izbora. Poseban problem su dostave jer se i kratko zaustavljanje dostavnih vozila također kažnjava.

“Ja mislim da je red da nam konačno izađu u susret jer represijom na malog radnika, građanina, a istodobno se priča o nekim poticanjima i ovom i onom, a ovo su stvarno poticaji, samo u kojem smislu”, kazala je.

Nadležni gradski ured uputio je tek obećanje da će se rješenje pokušati pronaći, ali do tada građanima će i dalje stizati kazne.

 


Komentari