DJEVOJČICA KOJA JE UJEDINILA HRVATSKU: Mila danas napunila dvije godine

Foto: Kalelarga.info

Malena Mila Rončević danas ima rođendan te je napunila dvije godine. Trenutno se nalazi u bolnici u Philadelphiji.

“Terapija ide prema planu i očekuje se kontrolna analiza nakon terapije. Potpuno je individualizirana i prilagođena njoj. Mila je u dobroj formi i puna je enegije. Svi se nadamo dobrim rezultatima”, rekao  je Milin djed Vladimir Rončević za Index.hr.

 Podsjećamo, njezini roditelji krenuli su s njome jutros iz Rijeke za Zagreb pa za Ameriku. Najavili su kako će ih tamo dočekati tim liječnika i stručnjaka koji će se pobrinuti za Milino liječenje.

Za liječenje im je bilo potrebno sakupiti oko 2, 3 milijuna dolara, a u roku od samo par dana, Hrvati su sakupili oko 34 milijuna kuna. U tome su svi sudjelovali, od političara i sportaša, do studenata i učenika. U plan Milinog liječenja uključene su dvije kemoterapije i transplatacija.

“Hvala vam svima što ste se u ovolikom broju odazvali. Hvala ljudima, medijima, hvala svim našim prijateljima. Sada je stvarno, nadam se, dosta ovoga cirkusa, idemo u neke nove bitke. Tu je, spremna je za dalje, idemo mi svoje odraditi”, bile su riječi Milinog oca prije nego li su se svi zajedno ukrcali na avion.

 


Komentari