Detour, Edo Maajka, Nipplepeople, Vojko V i brojni drugo na jednom mjestu: Online radio koji emitira domaću rock&off glazbu

Znate li za neki radio koji 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, bez reklama i govornih emisija, emitira domaću rock&off glazbu? Platforma Rock&Off uvela je internet radio na kojem ćete moći slušati glazbu koju ne čujete na ostalim radijskim postajama.

Riječ je o online radiju koji je dostupan na webu Rock&Offa te na Iskon.TV-u na 825. poziciji, a u svojoj playlisti zasad broji više od 140 bendova, dobitnika, ali i svih izvođača koje su novinari predložili u prvom krugu ovogodišnjih nominacija za prvo izdanje glazbene nagrade Rock&Off.

Chui, Detour, Edo Maajka, Jonathan, Nipplepeople, Rezerve, The Strange i Vojko V samo su neka od imena iz fonoteke Rock&Off radija, a taj popis nadopunjavat će se svakog mjeseca novim pjesmama i srodnim Rock&Off izvođačima.

”Rock&Off radio je jedino mjesto gdje se može čuti hrvatska glazba koja nije zapela u osamdesetima. Drago mi je da su svoju stanicu dobili domaći glazbenici koji u najmanju ruku pokušavaju napraviti nešto iti malo zanimljivo”, rekao je Vojko V, dobitnik čak dvije Rock&Off nagrade u kategoriji Rap&Off izvođač godine te Iskonove nagrade publike.

Pokretači nagrade su koproducenti Unison – Hrvatski glazbeni savez i KD Tvornica kulture, koja ove godine slavi 20 godina postojanja te organizator Hrvatsko društvo skladatelja uz potporu glavnog sponzora Iskona. Oni zajedničkim snagama kroz ovu platformu nastavljaju s cjelogodišnjom promocijom domaće rock&off glazbe.


”Želja nam je povezati domaću rock&off zajednicu i kroz ovu online platformu stoga pozivam sve nezavisne glazbenike koji žele predstaviti svoj rad u eteru da nam pošalju svoje nove pjesme na [email protected], a mi ćemo ih prvom prilikom uvrstiti u program Rock&Off radija“, rekao je glavni tajnik Unisona, Davor Drezga, te nastavlja: Ovo je, najavljuje, tek jedan u nizu noviteta koje će Rock&Off predstaviti uoči svog drugog izdanja u siječnju 2020.

 

 

Komentari