Davor Nađi više nije zamjenik načelnika Svete Nedelje. Evo zbog čega

Foto: Fokus

Sada već bivši zamjenik Sesveta, Davor Nađ, obratio se danas svojim sugrađanim an svom Facebook profilu kako bi objansio zbog čega je odlučio odstupiti s mjesta zamjenika načelnika.

“Dragi sugrađani, prijatelji i poznanici, želim vas obavijestiti kako od danas više nisam zamjenik gradonačelnika Svete Nedelje. Razlog je promjena moga mjesta prebivališta, što je prema zakonu nespojivo s obavljanjem ove dužnosti”, napisao je sad već bivši zamjenik načelnika Svete Nedelje na društvenim mrežama Davor Nađi. 

Dodao je kako je zadovoljan učinjenim u ove tri godine i rekao kako je svjestan da uvijek može bolje. “Naravno da ima još mnogo toga što treba realizirati u Svetoj Nedelji i siguran sam da će to jak tim koji ostaje na čelu grada i ostvariti. Ja im naravno i dalje stojim na raspolaganju za prijateljsku pomoć. Sveta Nedelja će ostati grad u kojem ću rado provoditi vrijeme te se i dalje družiti s prijateljima”, nsapisao je.

Poručio je kako i dalje ostaje predsjednik stranke FOKUS.

“Nikad mi fotelje niti osobna korist nisu na prvom mjestu (što se može vidjeti i iz moje imovinske kartice, ali i iz ovog poteza), nego rad za dobrobit građana (što se može vidjeti po rezultatima koje smo postigli)”, piše.

Pohvalio se svim učinjenim u Svetoj Nedelji i dodao kako je ponosan na sve učinjeno. Piše kako je Sveta Nedelja je postala grad primjer u krajnje pozitivnom smislu. Naglasio je kako su sve to uspjeli napraviti usprkos tome što zbog klasifikacije Svete Nedelje u kategoriju najrazvijenijih gradova nisu dobivali novac od fiskalnog izravnanja te unatoč činjenici što im je otežano i u nekim slučajevima i onemogućeno prijavljivanje te korištenje mnogih nacionalnih i EU fondova zbog čega je Sveta Nedelja u nepovoljnom položaju u odnosu na većinu drugih gradova.

“I baš zato sam toliko ponosan na naše rezultate jer dok drugi ta sredstva obilno koriste, mi smo ti koji ta sredstva uplaćujemo”, napisao je među ostalim Nađi i zahvalio svima na podršci posljednje tri godine.

Za kraj je napisao kako svoj privatni život i planove za obiteljski život nastavlja u Zagrebu.

“To ja grad koji volim, u kojem imam mnoge prijatelje i u kojem sam pronašao ljubav.Zagreb me zapravo u mnogočemu podsjeća na stanje u Svetoj Nedelji prije pet godina – grad koji je dobar i lijep, ali mu nedostaje vizija i predan rad da bi ostvario sav svoj puni potencijal”, piše Davor Nađi na Facebooku.


Komentari