Danijela Martinović oglasila se prvi put nakon vijesti o Grašinoj novoj vezi: ‘Ovo je bio jedan od ljepših osjećaja’

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Otkako je prije nekoliko dana u javnost procurila vijest o novom paru na zvjezdanom nebu – 45-godišnjem glazbeniku Petru Graši i 14 godina mlađoj Hani Huljić, kćeri Tončija i Vjekoslave Huljić, dvojac ne prestaje biti jedna od glavnih tema u domaćim, ali i regionalnim medijima. A s obzirom na to da je Petar do prije nekoliko mjeseci bio u dugogodišnjoj vezi s pjevačicom Danijelom Martinović, mnogi su s nestrpljenjem iščekivali i njezino prvo oglašavanje nakon vijesti o novoj vezi njezinog bivšeg partnera.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Javnost je tražila – javnost je i dobila. Pjevačica se nakon nekoliko dana primirja na društvenim mrežama sada prvi put oglasila na istima i premda su brojni iščekivali njezin komentar na vezu Graše i Hane, Danijela se putem Instagrama pohvalila novom avanturom u koju se upustila.

˝Zaboravi na sigurnost. Živi tamo gdje se bojiš živjeti˝, citirala je pjevačica pjesnika Rumija ispod objave na kojoj se pohvalila kako se na otoku Krku spuštala zip-lineom. ˝Ovo je bio jedan od ljepših osjećaja˝, dodala je Danijela koju je, sudeći prema snimkama, oduševila ova adrenalinska avantura.

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Inače, iako o njihovoj vezi bruji cijela regija, ni Grašo ni Hana nisu željeli komentirati istu. ˝Još neko vrijeme ne bih davala izjave. Kada se sve malo slegne… Hvala na razumijevanju˝, kratko je rekla za Večernji kći Tončija Huljića koja se, prema pisanju Slobodne Dalmacije, već uselila u Grašin stan na Bundeku te sada živi na relaciji Zagreb – Split.


Komentari