DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE: Evo kako rade trgovine i shopping centri

Facebook

S obzirom da sutra slavimo Dan antifašističke borbe, trgovine i shopping centri radit će skraćeno, u većini slučajeva po nedjeljnom rasporedu.

Tako će Interspar raditi od 8 do 18 sati. Lidl od 8 do 21 sat. Konzum ili od 7 do 15 ili od 8 do 16 sati, ovisno o prodavaonicama.  Plodine će raditi od 7 do 22.  DM i Bipa radit će ovisno o lokaciji. Tako stoji da će neke raditi od 8-21, neke skraćeno, dok će neke aktualprodavaonice u potpunosti biti zatvorene.

Što se tiče shopping centara, Arena Centar, City Centar one Split, West i East radit će redovnim radnim vremenom, od 9 do 21 sat. U Avenue Mallu trgovine će raditi od 10 do 21 sat, po nedjeljnom rasporedu.

Nadalje, Pevex je na Internet stranicama obavijestio korisnike kako će 22. lipnja raditi po redovnom radnom vremenu, od 7.30 do 20.30 sati. Bauhaus još uvijek nije objavio radno vrijeme prodavaonica u ponedjeljak, a Ikea će raditi od 10 do 21 sat, dok autobus za kupce još uvijek ne prometuje.

Oglasio se i skromni učitelj čiji reklamni plakat krasi Špansko, ’Nisam mogao vjerovati da su napravili nešto tako posebno’

Komentari