Croatia Airlines najavila nove međunarodne i domaće letove, spaja Zagreb s jednim otokom

Facebook/ Ilustracija

Novim redom letenja koji će biti u primjeni od 6. srpnja Croatia Airlines uvela je i povećala letove na brojnim domaćim i međunarodnim linijama, javlja Croatian Aviation.

Tako će iz Zagreba linija Zagreb – Frankfurt prometovati čak 32 puta tjedno:

Ponedjeljkom i nedjeljom četiri puta dnevno, utorkom, srijedom, četvrtkom i petkom tri puta dnevno te subotom dva puta dnevno.

Linije iz Zagreba prema Kopenhagenu, Amsterdamu, Münchenu i Sarajevu od spomenutog će datuma prometovati svakodnevno, dok će letovi prema Zurichu, Dubrovniku i Splitu prometovati dva puta dnevno.

Linija Zagreb – Brussels prometovat će 8 puta tjedno. Srijedom i petkom dva puta dnevno, a ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i nedjeljom jednom dnevno.

Linije prema Parizu, Londonu, Dublinu i Beču prometovat će tri puta tjedno, dok će zrakoplovi prema Rimu polijetati četiri puta tjedno.

Što se tiče domaćih linija, Zagreb će biti povezan sa Zadrom i Pulom sedam puta tjedno pa će zrakoplovi letjeti nedjeljom dva puta dnevno, a subotom pak neće.

Velika novost i uvođenje je direktne linije između Zagreba i Brača pa će na toj liniji prometovati avion marke DashQ400 koji će letjeti svakog utorka i subote.

Zagrebom ponovo voze dvije tramvajske linije: Od danas se privremeno obustavlja nekoliko autobusnih linija


Komentari