Čistoća: Pravo prvenstva imaju građani pogođeni potresom

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Obzirom na nastalu materijalnu štetu u Zagrebu uzrokovanu potresom Zagrebački holding d.o.o, podružnica Čistoća će postavljati sanduke isključivo za šutu u koju građani pogođeni potresom mogu istu odlagati, navode iz Holdinga.

Odvoz glomaznog otpada (dakle namještaj i slično što im je uništeno) direktno SE dogovara s djelatnicima Čistoće pozivom na broj telefona 01 6187 – 046 ili 01 6146-477  od 7 do 20 sati radi dogovora termina odvoza ili putem elektroničke pošte na adresu [email protected].

“U ovom trenutku apeliramo na sve Zagrepčane na solidarnost i razumijevanje čitave situacije i povećanog opsega posla te da su u ovom trenutku prioritet i da imaju pravo prvenstva građani pogođeni potresom”, kazali su.

Papir se danas odvozi iz dijelova gradskih četvrti: Brezovica, Gornja Dubrava, Maksimir, Donji grad – MO “Hrvatski narodni vladari”, MO “Matko Laginja”, MO “Pavao Šubić”.

Biootpad se  odvozi iz dijelova gradskih četvrti: Črnomerec, Podsused – Vrapče, Stenjevec i Donji grad – MO “Petar Zrinski”.

Komentari