Burno na aktualnom satu: Sukob Peteka i Bandića oko najma prostora za Goljak

Foto: www.djecjaposla.com

Na današnjem aktualnom satu na sjednici Gradske skupštine gradski zastupnik Renato Petek upitao je gradonačelnika Milana Bandića zašto se stalno ide u najam prostora od istog vlasnika.

“Grad ima ogroman broj poslovnih prostora, više od 200 zgrada, 2000 poslovnih prostora i 6000 stanova kojima upravlja, a ide se u najam prostora i uvijek kod istog vlasnika različitih tvrtki”, kazao je Petek.

Također je istaknuo da će za deset godina najam prostora za Goljak koštati 21 milijun kuna, a nakon deset godina centar će se morati iseliti iz tih prostora i neće imati vlastitu imovinu za daljnji rad. Kazao je kako smatra da je bolje za 20 milijuna kuna, koliko je utrošeno za najam, izgraditi nove objekte.

“Ja ne polažem račun vama nego građanima. Ako imate opipljive dokaze za to postoje institucije”, odgovorio mu je Bandić te dodao da centar “Goljak” nema vremena čekati izgradnju novih zgrada.

Budući da je Petek nije bio zadovoljan odgovorom, ponovno je ponovio pitanje i inzistirao na odgovoru.

“Vi mene razveseljavate”, poručio mu je Bandić. “Ako ima bilo što u što sumnjate, što čekate? Ako je povrijeđena procedura, zakonitost, pa prijavite”, zaključio je.


Komentari