Bujanec je ‘pobrao’ koronu, ali poručuje: ‘Potpuno sam sposoban za normalno obavljanje svoga posla’

Velimir Bujanec (Foto: Facebook / Screenshot)

Urednik i voditelj emisije Bujica, Velimir Bujanec vjernim pratiteljima na Facebook profilu, danas je uputio iznenađujuću vijest. Naime, voditelj je pozitivan na COVID-19, a prema navedenoj objavi i sumnjičav po pitanju ovoga virusa.

“Drage gledateljice i poštovani gledatelji!

Nemam temperaturu. Nemam baš nikakvih problema s disanjem niti plućima. Imam potpuno normalan osjet okusa i mirisa, ali su mi, isto tako, rekli da imam – koronu. Ni u kakve rasprave ulaziti neću, iako bih i ovom prilikom imao puno toga za reći… Još ću manje kukati – jer fakat nemam zbog čega, a i vukovi to ne rade. Izvrsno se osjećam i potpuno sam sposoban za normalno obavljanje svoga posla. Fokusiran i željan novih tema. Ipak, pravila koja su propisali stožeraši – u ovom se slučaju moram pridržavati pa ovaj tjedan neće biti Bujice u eteru.                                                                           

Redovito emitiranje emisije nastavit će se u ponedjeljak, 12. listopada ove godine, u 20:05. Hvala Vam na razumijevanju i strpljenju, srdačno Vas pozdravlja Velimir Bujanec, urednik i voditelj Bujice na Z1 televiziji!” napisao je Bujanec na svome Facebook profilu.

Iz objave je očigledno kako se voditelj odlično osjeća usprkos koroni, te da će se pridržavati mjera stožera ovaj tjedan.

KORONAVIRUS U GRADSKOJ UPRAVI! Iz Grada poručuju da se vrši dezinfekcija prema protokolu


Komentari