Bivša predsjednica na svoj način čestitala Bidenu: Objavila fotografiju na kojoj se grle!

Foto: Twitter

Bivša predsjednica RH, Kolinda Grabar-Kitarović, jedna je od mnogih koji su čestitali pobjedu novom američkom predsjedniku, Joe Bidenu.

Na Twitteru je objavila čestitku, uz prigodne fotografije na kojima su si ona i Biden veoma prisni. Čak su se i zagrlili.

“Čestitam izabranom predsjedniku Joe Bidenu i prvoj potpredsjednici Kamali Harris. Uvjerena sam da ćemo kao partneri i saveznici Hrvatska i SAD nastaviti raditi na jačanju dugoroočnih veza. Odlučno vodstvo i suradnja su potrebni kako bi se nadvladale globalni izazovi”, poručila je Grabar-Kitarović.

Čestitao je i predsjednik Zoran Milanović.

“Čestitam izabranom predsjedniku SAD-a Joeu Bidenu.Povjerenje rekordnog broja američkih birača koje mu je ukazano potvrđuje kako u demokraciju moramo ustrajno vjerovati i kada je na kušnji. Siguran sam da će pobjeda Joa Bidena značiti i obnovu euroatlantskog partnerstva koje je bilo ugroženo te da će Europa opet biti glavni saveznik SAD-a. A to je dobro za globalizirani svijet, za Europu i za Hrvatsku. Vjerujem da će Hrvatska u izabranom predsjedniku SAD-a imati ne samo saveznika već i prijatelja, pogotovo što Joe Biden dobro razumije našu noviju povijest u što sam se mogao uvjeriti i tijekom ranijih, vrlo sadržajnih razgovora s njim”, napisao je.

Čestitam izabranom predsjedniku SAD-a Joe Biden. Povjerenje rekordnog broja američkih birača koje mu je ukazano…

Objavljuje Zoran MilanovićSubota, 7. studenoga 2020. 

 

Komentari

loading...